Και νέα αλλαγή στις στοιχηματικές αποδόσεις για τον δήμο Λαρισαίων… (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή εταιρεία στοιχήματος Stoiximan.gr άλλαξε ξανά τις αποδόσεις για τον δήμο Λαρισαίων, διορθώνοντας και τα λάθη που υπήρχαν μέχρι τη χθεσινή μέρα.

Το φαβορί τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με την εταιρεία παραμένει ο Απόστολος Καλογιάννης με την επανεκλογή του να φαντάζει ως πιο πιθανή και την απόδοση να πέφτει κι άλλο και να σταματά στο 1.35 από το 1.55 που ήταν χθες!

Στην αντίπερα όχθη, η Ρένα Καραλαριώτου που μπήκε στον «αγώνα» ως πιο πιθανή για τη δημαρχεία από το 2,55 βλέπει την απόδοσή της να ανεβαίνει κι άλλο στο 2.85, με την ίδια να αναρωτιέται γι’ αυτές τις αποδόσεις κι από που προκύπτουν καθώς δεν έχει συμβεί κάτι στο Δήμο Λαρισαίων.

Ακόμα μία διαφορά που συναντάει κάποιος που θέλει να στοιχηματίσει στο νικητή του Δήμου Λαρισαίων, είναι πως αφαιρέθηκε από υποψήφιος δήμαρχος ο Ντίνος Διαμάντος, με την εταιρεία να φαίνεται πως διόρθωσε το λάθος της από τη στιγμή που ο ίδιος θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Καλογιάννη κάτι που όμως επηρέασε όπως φαίνεται τις αποδόσεις όλων των υποψηφίων.

Οι ανανεωμένες αποδόσεις:

Θυμίζουμε τις χθεσινές αποδόσεις:

Να θυμίσουμε ότι πριν ενάμιση μήνα, όταν μπήκαν για πρώτη φορά στοιχηματικές αποδόσεις για τον δήμο Λαρισαίων, ως φαβορί εμφανιζόταν η Ρένα Καραλαριώτου με απόδοση 1,70 ενώ ο Απόστολος Καλογιάννης τότε πλήρωνε 2,30.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας