Σοκ σε σχολείο: 7χρονη δολοφονήθηκε από συμμαθητές της επειδή είχε παραπανίσια κιλά

Η μικρή Deng Qi μετρούσε μόλις δύο μέρες φοίτησης στη σχολή Shaoshan, τη διασημότερη σχολή shaolin στην Κίνα.

H Shaoshan είναι διάσημη για τα προγράμματα εκγύμνασης και άσκησης που προσφέρει στους ανήλικους μαθητές που φοιτούν εκεί, όπως και για τα σεμινάρια πολεμικών τεχνών από ειδικευμένους δασκάλους.

Οι γονείς της επτάχρονης είχαν κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή καθώς ήθελαν να την βοηθήσουν να χάσει βάρος.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η επτάχρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας πριν ξεκινήσει τα μαθήματα στη σχολή, κι ως εκ τούτου θεώρησε εξαιρετικά περίεργο το γεγονός του ξαφνικού της θάνατο.

Ύστερα από σειρά πιέσεων στη διεύθυνση της σχολής, οι γονείς του άτυχου κοριτσιού κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους ένα βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης της Deng Qi στο προαύλιο της σχολής. Στο βίντεο η επτάχρονη φαίνεται λίγο νωρίτερα να είναι περικυκλωμένη από πολλούς συμμαθητές της, οι οποίοι την χτυπούσαν επανειλημμένως στο κεφάλι, στο σώμα και στα πόδια με γροθιές και κλωτσιές.

Το γεγονός της κακοποίησης της Deng Qi επιβεβαίωσαν κι οι γιατροί του νοσοκομείου που εξέτασαν το παιδί όταν μεταφέρθηκε από τη σχολή. Οι γιατροί κατά την εξέταση διαπίστωσαν ότι η επτάχρονη έφερε σημάδια και μώλωπες σε όλο της το σώμα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν αν κάποιο από τα χτυπήματα που δέχθηκε προκάλεσε τον θάνατό της.

Η υπόθεση της απασχολεί ιδιαίτερα τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για ακόμα ένα περιστατικό εκφοβισμού που πήρε δραματική τροπή.

Οι γονείς της άτυχης μαθήτριας δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος αναφορικά με τον εντοπισμό των ενόχων, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και προς τη διάσημη σχολή, κάνοντας λόγο για πλημμελή έλεγχο των παιδιών.

Ο διευθυντής της σχολής για το περιστατικό δήλωσε πως η επτάχρονη λιποθύμησε ενώ έπαιζε στο προαύλιο του σχολείου και πως δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η μαθήτρια ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Πηγή: newsbomb.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας