Χουντής από Λάρισα: «O λαός θα πρέπει να μας στηρίξει» – Ο Κώστας Δελημήτρος προορίζεται για υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας (ΦΩΤΟ)

Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής όπου και θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με φορείς της περιοχής και θα παραβρεθεί σε ανοιχτή συνεστίαση με μέλη και φίλους του κόμματος που πραγματοποιεί η ΛΑΕ Λάρισας, στην ταβέρνα «Τα Κίτρινα Γάντια».

Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το πρωί της Παρασκευή κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την Λαϊκή Ενότητα, εξηγώντας και τους λόγους. Αναλυτικά ανέφερε:

«Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας θεωρούμε τη συμμετοχή μας ως μία στράτευση να υπηρετήσουμε ιδέες και πολιτικές. Ο λαός θα πρέπει να στηρίξει αυτές τις δυνάμεις για να γίνει η φωνή του.

Υποχρέωση μας είναι να ανεβάσουμε την αποφασιστικότητα του λαού, αλλά και ελπίδα την ελπίδα του μετά από όλα αυτά τα μνημόνια. Θέλουμε να γίνει ένας ενεργός θεατής στις πολιτικές αποφάσεις κι όχι απλά ένα άτομο που θα βρεθεί για μια στιγμή στην κάλπη.

Ο λαός έχει κουραστεί να ακούει για έκτακτα μέτρα και να ζει με ένα  άγχος και μία ανασφάλεια σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς του. Όλες οι κατηγορίες έχουν πληγεί και σήμερα που βρίσκομαι στη Λάρισα θα έχω και συζητήσεις με φορείς του επιχειρηματικού κόσμου όπως και του αγροτικού.

Για εμάς δεν πρέπει να αποτελεί δίλημμα το Τσίπρας-Μητσοτάκης. Δεν θα ακολουθήσουμε την ίδια μνημονιακή πολιτική που θα κάνουν αυτοί. Το μόνο άλλωστε που μπορούν να κάνουν είναι να πάρουν νέα μέτρα και να ξεπουλήσουν.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τον κόσμο να ισχυροποιήσει την ανυπόταχτη αριστερά γιατί έτσι θα δυναμώσει και η φωνή του λαού».

Για την συμφωνία των Πρεσπών: «Προφανώς και δεν συμφωνούμε και δεν συμφωνήσαμε ποτέ. Όλο αυτό έγινε για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ που έχουν βομβαρδίσει τα Βαλκάνια.

Για την μη στήριξη της Λαϊκής Ενότητας στο πρόσωπο του Απόστολου Καλογιάννη στη Λάρισα: «Δεν θα πω κάτι απλά σας παραπέμψω στην ανακοίνωση που εκδόθηκε».

Ο Κώστας Δελημήτρος υποψήφιος Περιφερειάρχης

Η Λαϊκή Ενότητα αναμένεται να προτείνει για υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Κώστα Δελημήτρο με την «Ανυπότακτη Θεσσαλία». Ο Βολιώτης πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της ΛΑΕ θα αποφασισθεί αν θα είναι ο επικεφαλής στην αίθουσα του περιφερειακού Συμβουλίου στη Λάρισα την Κυριακή.

Πάντως όπως αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο έχει συγκροτηθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό.

Χρίστος Τζίκας

Φωτό: Άλεξ Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης

Βρείτε μας