Λάρισα: Εορτασμός των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών για την 25η Μαρτίου

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και εθνικής υπερηφάνειας, πραγματοποιήθηκε η γιορτή των παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων για την  Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Ι. Γ. Κατσίγρα.

Τα παιδιά των 1ου, 3ου 7ου, 8ου, 13ου ,  20ου, Παιδικών Σταθμών, παρουσίασαν με το δικό τους τρόπο μέσα από μουσικοκινητικά δρώμενα: το Κρυφό Σχολειό, Φιλική Εταιρία & Θούριο, Ευαγγελισμός της Θεοτόκου & Όρκος των  Πολεμιστών, Πασάς & Διάκος, Αρματωλοί  & Κλέφτες, Σούλι & Ζάλογγος.

Ακολούθησε παρέλαση των παιδιών και παραδοσιακός χορός από τις παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών. Η γιορτή έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και παραδοσιακό κέρασμα. Συντονίστρια της γιορτής ήταν η Διευθύντρια της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου, η οποία αναφέρθηκε στα ιστορικά δρώμενα και ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Για τη γιορτή συνεργάστηκαν οι παιδαγωγοί: Νικολέτα Βουλτσίδου, Γκορίλα Δήμητρα, Γράψα Αικατερίνη, Ζαρίδη Σεβαστή, Κουκουβίτη Άννα, Κούρα Ακριβή-Παρασκευή, Κωτάκου Παρασκευή, Μουτζούρη Σταυρούλα, Φαρμάκη Ευπραξία, Φελέκη Αλεξάνδρα & οι Προϊσταμένες των Παιδικών Σταθμών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης πάτερ Κωνσταντίνος Μαραγκόζης και πλήθος των γονέων που καταχειροκρότησε την προσπάθεια των μικρών παιδιών.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας