1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Λάρισας

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Λάρισας, στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Ο.Μ.Α.Ε. υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με την συμμετοχή γνωστών οδηγών στην κατηγορία των δεξιοτεχνιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Θα πραγματοποιηθεί μία παρουσίαση – καλωσόρισμα των αγωνιζόμενων, με σκοπό τη γνωριμία τόσο των οδηγών, όσο και των αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν, προς τους θεατές.

H Δεξιοτεχνία απαρτίζεται από ένα ή δύο σκέλη, τα οποία αποτελούνται από Slalom και περιστροφές γύρω από βαρέλι, δοκιμασίες παρκαρίσματος προς τα εμπρός και με όπισθεν. Στη δεξιοτεχνία γίνεται δεκτό κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει εν ισχύ άδεια οδήγησης του Yπουργείου Συγκοινωνιών. Άρα ο καθένας ή η καθεμιά σας, μπορεί να συμμετέχει με το αυτοκίνητό του ή της.

Μπορείς και εσύ, ο κοινός οδηγός , χωρίς αγωνιστική εμπειρία να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή του αυτοκινήτου.

Για όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στο 2410 534111 ή εναλλακτικά στο email του συλλόγου smalarisas@gmail.com ή στη σελίδα στο facebook: smalarisas

Πρόγραμμα 1ης Δεξιοτεχνίας Λάρισας Σ.Μ.Α.Λ.

Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 25 Φεβρουαρίου 2019
Λήξη Εγγράφων Συμμετοχής 17 Μαρτίου 2019 στη γραμματεία του αγώνα, στο χώρο της
Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης του Δήμου Λαρισαίων
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 08:00 ,Διοικητικός & Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος, Χώρος Pits.
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 10:30 Ανακοίνωση Πίνακα Εκκινούντων, Γραμματεία αγώνα.
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 11:00 Εκκίνηση αγώνα .
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 μετά το τέλος του β’ σκέλους ,Δημοσίευση αποτελεσμάτων, Γραμματεία
αγώνα.
Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 μετά το τέλος του αγώνα, απονομή επάθλων, Γραμματεία αγώνα.

Για την έκδοση ημερήσιου Δελτίου Αθλητή κατηγορίας ΄Δ την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, ο αθλητής πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, να συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής του οργανωτή, να έχει μαζί του την ταυτότητα του, να καταβάλει το παράβολο συμμετοχής και να συμπληρώσει το ιατρικό ερωτηματολόγιο το οποίο ελέγχεται από τον γιατρό του αγώνα στον χώρο του διοικητικού ελέγχου.

Πηγή: ert.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας