Πρεμιέρα για τον Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο

Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από δύο χρόνια και βάλε ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΣΚΑΪ στις αρχές του έτους ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στη νέα τηλεοπτική του στέγη. Και δεν θα είναι μόνος του. Μαζί του θα είναι και ο Τάκης Χατζής.

Παρά το γεγονός ότι φαινόταν πως θα έκλεινε στον ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΪ κατάφερε να βάλει στο δυναμικό του τον πρώην παρουσιαστή και δημοσιογράφο του Mega.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αναλαμβάνει την πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ. Μαζί με τον Τάκη Χατζή θα συνθέσουν ένα δίδυμο που στο κανάλι θέλουν να εξελιχθεί όπως οι Αταίριαστοι. Άλλωστε, ο Τάκης Χατζής βρίσκεται χρόνια στο κανάλι και στο παρελθόν έχει κάνει τη συγκεκριμένη ζώνη με καλές επιδόσεις.

Καμπουράκης και Χατζής θα ακολουθούν το επιτυχημένο Καλημέρα του Γιώργου Αυτιά με μια πιο…διασκεδαστική προσέγγιση.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Από το Σαββατoκύριακο 9 και 10 Μαρτίου και κάθε Σαββατοκύριακο έρχονται «Ακραία Φαινόμενα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τις 10.00 έως τις 12.30 το πρωί.
 
Ηθικοί αυτουργοί των… φαινομένων ο Τάκης Χατζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Η επικαιρότητα με άλλο πρόσωπο, οι ειδήσεις με… φιλοσοφική διάθεση, η πολιτική στο ντιβάνι και τα «ακραία φαινόμενα» της χώρας μέσα από ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα.

Κάθε Σαββατοκύριακο 10.00-12.30 το πρωί… προφυλαχθείτε γιατί έρχονται «Ακραία Φαινόμενα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας