Το γαλάζιο τραπέζι στον Τύρναβο…

Ακύρωσε το πρόγραμμά του προκειμένου να συνοδεύσει τον συνάδελφό του Χρήστο Σταικούρα για τσίπουρο στην πλατεία του Τυρνάβου. Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, που στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ θυμήθηκε πώς αντιμετώπισαν από κοινού προβλήματα των αγροτών όταν ήταν αναπληρωτές υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμάρα, δεν έκρυψε την εκτίμησή του στον… καραμανλικό βουλευτή.

«Δεν φεύγει κανείς από τον Τύρναβο χωρίς να δοκιμάσει το σήμα κατατεθέν της περιοχής, το τσίπουρο Τυρνάβου», φέρεται πως είπαν οι Τυρναβίτες και στη στιγμή στήθηκε ένα τεράστιο τραπέζι, όπου τα γαλάζια στελέχη δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την πετυχημένη εκδήλωση. Άλλωστε, είχε χρόνια να πραγματοποιηθεί ανάλογη πολιτική εκδήλωση των νεοδημοκρατών.

Ο Χαρακόπουλος συνεχάρη τη ΔΗΜΤΟ για την εκδήλωση και ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία να βραβεύσει τους διατελέσαντες προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος στα όρια του διευρυμένου δήμου Τυρνάβου. Όπως έλεγε ο σκιώδης υπουργός Προστασίας του Πολίτη «σε αυτούς οφείλουμε ότι η ΝΔ στάθηκε στα δύσκολα και σήμερα είναι η μόνη σταθερά του πολιτικού συστήματος».

Φουλάρει μηχανές η ΝΔ ενόψει πολλαπλών εκλογών τον Μάιο…

Δείτε επίσης

Βρείτε μας