Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Κύριε Αναστασιάδη συγγνώμη για το σχόλιο του μεγαλομετόχου»

Στην κίνηση να ζητήσει συγγνώμη από τον Άγγελο Αναστασιάδη προχώρησε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ για το σχόλιο της προσωπικής δήλωσης του Αλέξης Κούγια. Έτσι η Ερασιτεχνική δηλώνει την συμπαράστασή της στον πρώην προπονητή των «βυσσινί» ξεκαθαρίζοντας πως η ΑΕΛ είναι πάνω από οικονομικές διαφορές και τέτοια σχόλια.

H ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ:

«Ως Σωματείο, Διοίκηση και μέλη, θεωρώντας πως εκφράζουμε την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της ομάδας νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε στον προπονητή της Εθνικής Ποδοσφαίρου και πρώην της Α.Ε.Λ.

Κύριε Αναστασιάδη δεχθείτε την ειλικρινή μας συμπαράσταση, τη συγγνώμη των Λαρισαίων, και την απόλυτη καταδίκη του αχαρακτήριστου σχολίου που συμπεριλήφθηκε σε χθεσινή προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου κ. Κούγια, το οποίο δεν επιθυμούμε καν να αναφέρουμε.

Η βυσσινί οικογένεια και ιδέα βάζει πάνω από αγωνιστικές και οικονομικές διαφορές την έννοια του ανθρωπισμού, το ήθος και την κοινωνική ευγένεια. Το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να συνδυάσετε τη θητεία σας στην ΑΕΛ και το πέρασμά σας από την πόλη μας με μια τόσο δυσάρεστη ανάμνηση».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας