Έκοψε την πίτα της η ΕΑΑΣ/Παράρτημα Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παράρτημα Λάρισας  πραγματοποίησε την 26 Ιαν 2019 την κοπή της Βασιλόπιτας, για τα μέλη της, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας,

Στην αρχή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή των επαίνων στους Αριστούχους Μαθητές, παιδιά μελών του Παραρτήματος, ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Συνολικά απονεμήθηκαν έπαινοι σε 27 Αριστούχους Μαθητές.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε ο επίτιμος Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντγος ε.α. κ. Δημόκριτο Ζερβάκης για την προσφορά του στην Ένωσή μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λάρισας και Τυρνάβου κ.κ Ιερώνυμου, οι Βουλευτές κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κ. Χρήστος Κέλλας και  κ. Γεώργιος Κατσιαντώνης, ο Επίτιμος Δκτης της 1ης Στρατιάς Αντγος ε.α. κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Παιδής Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λάρισας κ. Αλεξούλης Ιωάννης, η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαργιώτου, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ κ. Κωνσταντίνος Λιούτας  και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων Σχης ε.α. κος Δημήτριος Γεωργάκης.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας