Αγανακτισμένος Λαρισαίος καταγγέλλει την κατάσταση στο αθλητικό πάρκο της Ανθούπολης (ΦΩΤΟ)

Με επίσημη καταγγελία προχώρησε Λαρισαίος για την κατάσταση που επικρατεί στο αθλητικό πάρκο της Ανθούπολης. Συγκεκριμένα ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, Απόστρατος Αξ/κος  της Πολεμικής Αεροπορίας, αναφέρεται στην επίσκεψη του στο σημείο και την αγανάκτησή του για ότι συνάντησε εκεί, ζητώντας ευθύνες από το Δήμο Λαρισαίων. Αναλυτικά:

«Η επίσκεψη στο αθλητικό πάρκο της Ανθούπολης, στάθηκε η αιτία να συντάξω αυτή την επώνυμη επιστολή-καταγγελία σε  όλα τα ΜΜΕ της πόλης μας.

Κυριακή πρωί της 27ης Ιανουαρίου και με αφορμή τον καλό καιρό και την καλή διάθεση, επισκέφθηκα το αθλητικό πάρκο Ανθούπολης για να παίξω μπάσκετ. Μετά από 50 λεπτά εκγύμνασης και παιχνιδιού, με μεγάλη μου έκπληξη η οποία σε λίγη ώρα μετατράπηκε σε αγανάκτηση και θυμό για όσα διαπίστωσα να συμβαίνουν σε όλο τον χώρο του αθλητικού πάρκου.

Το κινητό μου τηλέφωνο αποτελεί άλλωστε αδιάψευστο μάρτυρα των όσων είδαν τα μάτια μου και με τίποτα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συμβαίνουν σε μία σύγχρονη πόλη.

Πλήρης εγκατάλειψη και εγκληματική αδιαφορία από πλευράς της υπεύθυνης υπηρεσίας του Δήμου Λάρισας. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την επιστολή μου καταδεικνύουν, μόνο ένα ελάχιστο δείγμα της τραγικής και απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στο εν λόγω αθλητικό πάρκο.

Κατάσταση  η οποία εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των αθλουμένων παιδιών και νέων που επισκέπτονται καθημερινά  τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο.

Διαλυμένη περίφραξη, σπασμένες – ξεχαρβαλωμένες σιδερόπορτες, σκουριασμένα σίδερα, παγκάκια σπασμένα και καλυμμένα από ξερόχορτα. Σκουπίδια παντού ακόμα και στα τερραίν των αθλοπαιδιών, τα οποία σε πολλές γωνίες υπάρχουν ακόμη και περιττώματα μικρών ζώων. Ηλεκτρικός πίνακας σπασμένος και εγκαταλελειμμένος δίπλα ακριβώς από το χώρο των γηπέδων.

Έλεος!!! Υπάρχει υπεύθυνη Δημοτική Αρχή; Τι περιμένουν επιτέλους κάποιο ατύχημα; Σαν πολίτης περιμένω να δω άμεσα αντίδραση από τους διαφόρους «ανευθυνοϋπεύθυνους» του Δήμου Λάρισας. Θα λογοδοτήσει κάποιος στους δημότες της πόλης για αυτή την Εγκληματική εγκατάλειψη;

Μετά Τιμής για την υπομονή και την φιλοξενία.
Γεώργιος Θ. Παπαδόπουλος
Απόστρατος Αξκος  Π.Α»

Δείτε τις φωτογραφίες που απέστειλε:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας