Σήμερα η κηδεία της 14χρονης μαθήτριας που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Η κηδεία της μαθήτριας Κουτσοπάνου Ιωάννας θα γίνει σήμερα στον Ι. Ναό Μητροπόλεως και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Με απόφαση της οικογένειας, αντί στεφάνου θα συγκεντρωθούν χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κοριτσάκι αναλύει στα μεσημβρινά γεγονότα του STAR κεντρικής Ελλάδας τα ευρήματα που οδηγούν στην αιτία θανάτου και συγκλονίζει αποκαλύπτοντας ότι έγινε καθυστερημένα και λάθος διάγνωση καθώς το παιδί δεν είχε σκωληκοειδίτιδα.

Το πόρισμα σχολιάζει επίσης ο πατέρας το κοριτσιού που ζητά να κλείσουν οι παιδιατρικές κλινικές τόσο του νοσοκομείου Λαμίας όσο και της Λάρισας, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Κλειστό θα είναι σήμερα το σχολείο της άτυχης 14χρονης μαθήτριας, με αφορμή τον άδικο θάνατο της μαθήτριας της δευτέρας γυμνασίου.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στους γονείς, στους οικείους και στους φίλους της ανήλικης μαθήτριας, ετών 13,5 , η οποία κατέληξε στο ΓΝ Λάρισας, μετά από διακομιδή από το Νοσοκομείου μας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω ιατρικώς, αφού στο ΓΝ Λαμίας δεν λειτουργεί παιδοχειρουργική κλινική.

Αμέσως, μετά την τραγική είδηση της κατάληξης του ανήλικου κοριτσιού, διετάχθη κατ’ επείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν επακριβώς οι συνθήκες διαχείρισης του εν λόγω περιστατικού κατά το χρόνο υποδοχής και διερεύνησής του στο ΓΝ Λαμίας.

Βρείτε μας