Θεοδωράκης: Μας λάβωσαν – Δεν μας σκότωσαν

«Μας λάβωσαν, δεν μας σκότωσαν. Δεν μας σταμάτησαν, συνεχίζουμε», διαμηνύει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για το μέλλον του κόμματός του, στον απόηχο των ανεξαρτητοποιήσεων των βουλευτών Γρηγόρη Ψαριανού και Γιώργου Αμυρά.

Μετά την αποχώρηση των κ. Ψαριανού και Αμυρά το Ποτάμι αριθμεί πλέον τρεις βουλευτές, τους: Στ. Θεοδωράκη, Γ. Μαυρωτά και Σπ. Λυκούδη. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτεί ένα κόμμα που έλαβε μέρος στις γενικές εκλογές και έχει τουλάχιστον πέντε βουλευτές.

Στη δήλωσή του, ο επικεφαλής του κόμματος σημειώνει πως «ορισμένοι λένε τις τελευταίες ώρες ό,τι “πάει το Ποτάμι, τέλειωσε”. Και όντως, το προσπαθούν πολύ. Θέλω να τους πω λοιπόν, ό,τι το Ποτάμι είναι οι χιλιάδες εθελοντές που συμμετείχαν στο συνέδριο του πριν δύο μήνες. Το Ποτάμι είναι τα στελέχη του, που μόλις προχθές ομόφωνα – και μαζί με τους Βουλευτές και τους ευρωβουλευτές – είπαν ότι δεν θα παζαρέψουμε τις αρχές μας και η πατρίδα είναι πάνω από μικρά και μεγάλα συμφέροντα».

Ο κ. Θεοδωράκης συμπληρώνει: «Εσύ λοιπόν, που ποτέ δεν σου χαρίστηκε τίποτα. Εσύ που αηδιάζεις με τα μικροκομματικά παιγνίδια και δεν θέλεις να βλέπεις τη Βουλή σε αυτά τα χάλια, να ξέρεις: Μας λάβωσαν – δεν μας σκότωσαν. Δεν μας σταμάτησαν – συνεχίζουμε».

Πηγή: naftemporiki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας