Με Αραβανή τα «λαχταριστά» εγκαίνια των McDonald’s στη Λάρισα

Με ένα νέο εστιατόριο στη Λάρισα, η εταιρία Premier Capital Hellas συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα. Το νέο εστιατόριο πρόκειται να ανοίξει στις 22 Ιανουαρίου επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37.

Πρόκειται για το 24ο της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital στην Ελλάδα. Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό απασχολούνται 45 εργαζόμενοι.

Το νέο McDonald’s στη Λάρισα ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα και παράλληλα δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για κάθε ώρα της ημέρας. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά, με «καθαρές» γραμμές που ζωντανεύουν από pop χρωματικές πινελιές. Τα γραφικά μοτίβα στους τοίχους δίνουν μια ευχάριστη και urban αίσθηση.Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Το νέο εστιατόριο McDonald’sδιαθέτει ευέλικτο χώρο για παιδικά πάρτι, χώρο στάθμευσης και υπηρεσία DriveThru για 24ωρη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (tableservice), καθώς και δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου εστιατορίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 5μμ, με «οικοδέσποινα» την Ευαγγελία Αραβανή. Μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις και happenings για μικρούς και μεγάλους. Ξυλοπόδαροι και facepainting θα διασκεδάσουν τα παιδιά, ενώ θα πραγματοποιηθεί μια ειδική παράσταση με φώτα (lightshow).

Όπως δηλώνει ο VictorTedesco, ManagingDirector (Διευθύνων Σύμβουλος) της Premier Capitalplc, που είναι ο Developmental Licensee για την Ελλάδα, «Είμαστε πολύ ευτυχείς που φέρνουμε την εμπειρία McDonald’sστη Λάρισα, με ένα εκπληκτικό εστιατόριο και όλες τις τελευταίες καινοτόμες υπηρεσίες του brand. Με το νέο εστιατόριο ερχόμαστε κοντά σε ένα νέο κοινό στην Ελλάδα, και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προσβασιμότητα, ευκολία, καινοτομία και ποικιλία ποιοτικών επιλογών.

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας στα νέα εστιατόρια με σύγχρονες ψηφιακές οθόνες που προσφέρουν στον πελάτη μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία.

Ο στόχος μας για συνέχιση των επενδύσεων και για δημιουργία θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι πιστεύουμε στις προοπτικές της χώρας και υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες.Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σκοπεύουμε να επενδύσουμε περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία εννέα ακόμα εστιατορίων, και να δημιουργήσουμε τουλάχιστον 250 νέες θέσεις εργασίας».

Από το 2011 που η Premier Capital Ελλάς ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια  ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων. 

Λίγα λόγια για την Premier Capital Ελλάς Α.Ε

Η Premier Capital Ελλάς Α.Ε λειτουργεί 24 εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην Αθήνα: Σύνταγμα, Άλιμος, Αιγάλεω,  Γλυφάδα, Ίλιον, Π. Φάληρο, Βάρη, Χαλάνδρι, Μεσογείων, Βριλήσσια, Σπάτα (Εμπορικό Κέντρο SmartPark), Ρέντης, 31ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας (Πολυδένδρι), στη Θεσσαλονίκη: Εμπορικό Κέντρο OneSalonica και Καλαμαριά, στη Ρόδο: πόλη της Ρόδου και Φαληράκι, στην Κρήτη: Μάλια, Χερσόνησος, Ηράκλειο, στη Λάρισα, στην Κέρκυρα, στη Ζάκυνθο και τη Σαντορίνη.

Η Premier Capital Ελλάς είναι μέλος της PremierCapitalplc  που είναι ο DevelopmentalLicencee της McDonald’s σε Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία. Η PremierCapital λειτουργεί 147 εστιατόρια McDonald’s στις έξι χώρες και απασχολεί 8.200 εργαζόμενους.

Η PremierCapitalplc είναι ο τομέας διαχείρισης εστιατορίων McDonald’s, θυγατρική της HiliVenturesLtd, ενός ομίλου με δραστηριότητες στους τομείς των logistics, μηχανικής (engineering), διαχείρισης ακινήτων και τεχνολογίας, και στρατηγικού συνεργάτη της McDonald’s και της Apple. Με παρουσία σε 9 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Βόρειας Αφρικής και με 9.000 εργαζόμενους, η HiliVentures είναι επίσημος συνεργάτης των εταιριών CMACGM, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, DieboldNixdorf, και άλλων διεθνών brands.

Βρείτε μας