Με τα… μαθηματικά μυαλά ο Ιερώνυμος!

Από τα χθεσινά παραλειπόμενα της επίσκεψης του Ευάγγελου Βενιζέλου ξεχώρισε ένα που πέρασε στα ψιλά ίσως γιατί λίγοι το πρόσεξαν.

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος περίμενε μέχρι το τέλος υπομονετικά τη σειρά του, για να υπογράψει το βιβλίο του ο πρώην Υπουργός. Παρέα με τους δυο γνωστούς Μαθηματικούς, τον πρόεδρο της Μαθηματικής Εταιρείας Κώστα Καραμπάτσα και τον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. Χρήστο Αγορίτσα, τα είπαν και εκεί τους συνέλαβε ο φακός μας περιμένοντας να τελειώσει ο κόσμος που είχε πάρει σειρά για να χαιρετήσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Διδάσκει ήθος με τη σεμνότητα του ο Μητροπολίτης ο οποίος περίμενε να τελειώσει μέχρι και ο τελευταίος που είχε πάρει σειρά.

Αγορίτσας και Καραμπάτσας βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλά θέματα με τον Μητροπολίτη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επίσημη επίσκεψη της Μαθηματικής Εταιρείας. Από ότι ακούσαμε πάντως ο δεσπότης παρακάλεσε να μη του ζητηθεί να λύσει εξισώσεις στη μεταξύ τους συνάντηση. Κάτι που βέβαια έγινε δεκτό αλλά με την προϋπόθεση να τον έχουν κοντά τους ενόψει του επικείμενου συνεδρίου της ΕΜΕ στην πόλη της Λάρισας το Νοέμβριο του 2019.

Ο παρα-πολιτικός

Δείτε επίσης

Βρείτε μας