Η Λάρισα αποχαιρετά σήμερα….

Έξι κηδείες σήμερα στη Λάρισα

Σε ηλικία 79 ετών απεβίωσε ο Γεώργιος Καλογιάννης. Κηδεύεται σήμερα στις 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσιος του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε η Αργυρώ Μανώλη. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Κρήνη Τρικάλων.

Σε ηλικία 49 ετών απεβίωσε η Βασιλική Φούλια. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Λάρισα. Αφήνει πίσω της την κόρη της, αδερφό και τους γονείς της.

Σε ηλικία 87 ετών απεβίωσε η Βασιλική Λίταινα. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 12 μ. από τον Ιερό Ναό Προδρόμου στο Καλοχώρι του Δήμου Τεμπών.

Σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο Αθανάσιος Γαλατσίδας. Κηδεύεται σήμερα στις 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασσαρίωνος στο Δοξαρά Λάρισας.

Σε ηλικία 89 ετών απεβίωσε ο θεολόγος, καθηγητής της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας