Λήξη συναγερμού για τον Μαραντόνα

Ο κίνδυνος για την υγεία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έπαψε, πλέον, να υφίσταται.

Μετά την ξαφνική νοσηλεία στο Μπουένος Άιρες, λόγω της γαστρικής αιμορραγίας που έλαβε χώρα σε κλινική του Olivos, βόρεια της πρωτεύουσας, ο «Ντιεγκίτο» παρέμεινε μόνο λίγες ώρες υπό παρακολούθηση στο ιατρικό κέντρο, αλλά έφυγε το βράδυ.

Η Ντάλμα, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην παίκτη των Μπόκα Τζούνιορς και Νάπολι και τώρα προπονητή της μεξικάνικης Σιναλόα Ντοράδος, επιβεβαίωσε μέσω Twitter τη λήξη του… συναγερμού, ευχαριστώντας όσους ανησύχησαν για την υγεία του πατέρα της.

Προς το παρόν, πάντως, δεν είναι γνωστό αν ο Μαραντόνα μπορεί να ταξιδέψει στο Μεξικό, όπως ο ίδιος ήθελε να κάνει την Κυριακή, ή αν θα πρέπει να ακολουθήσει μερικές ημέρες ανάπαυσης στην Αργεντινή.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα ενθάρρυνσης, λυπάμαι που ανησυχήσατε χωρίς λόγο. Θέλω να σας πω ότι τίποτα δεν συνέβη, ότι είμαι καλά», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Μαραντόνα για να καθησυχάσει τους (πολλούς) θαυμαστές του που είχαν στείλει μηνύματα ανησυχίας για τη σύντομη νοσηλεία του, χθες.

«Σήμερα φροντίζω τους ανιψιούς μου Μπένγια, Ντιεγκίτο Ματία και τον γιο μου, Ντιέγκο Φερνάντο. Στέλνω ένα φιλί σε όλους», συμπλήρωσε. Τα νέα της (σύντομης) νοσηλείας του Μαραντόνα προκάλεσαν απογοήτευση και στην Ιταλία, ιδίως μεταξύ των οπαδών της Νάπολι, οι οποίοι χθες είχαν γεμίσει τα κοινωνικά δίκτυα με μηνύματα ανησυχίας και ενθάρρυνσης για το είδωλό τους.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας