Εξώδικη δήλωση στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Εξώδικη δήλωση έστειλε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ο δικηγόρος, Θανάσης Πλεύρης, συνήγορος υπεράσπιση των αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Πλεύρης αναφέρει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας «δεν κατάφερε να διαφυλάξει την μυστικότητα της διαδικασίας και ανέχεται να διαρρέεται το όποιο πόρισμα προσβάλλοντας τα δικαιώματα στη δίκαιη δίκη και στην προστασία δεδομένων αστυνομικών, που ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί».

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Θάνος Πλεύρης@thanosplevris

Η εξώδικη δηλωση στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν κατάφερε να διαφυλάξει την μυστικότητα της διαδικασίας και ανέχεται να διαρρέεται το οποιο πόρισμα προσβάλλοντας τα δικαιώματα στη δίκαιη δικη και στην προστασία δεδομένων αστυνομικών, που ακομα δεν εχουν ενημερωθεί

Σημειώνεται πως πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου. Το πόρισμά της, σύμφωνα με πληροφορίες, το οποίο δεν έχει παραδοθεί ακόμη στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, προτείνει απόταξη για τους τέσσερις και για τους υπόλοιπους τέσσερις αργία με απόλυση.

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας