Επίθεση Λεβέντη σε Κατσιαντώνη: «Θα κοστίσει αυτή η κίνηση στον κ. Μητσοτάκη» (ΦΩΤΟ)

Εγκαινιάζοντας το πρώτο γραφείο της Ένωσης Κεντρώων στην επαρχεία και συγκεκριμένα στη Λάρισα, ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση προς τον πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων και νυν της Νέας Δημοκρατίας και Λαρισαίο, Γιώργο Κατσιαντώνη, όπως και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με όπλο στη φαρέτρα του την συμφωνία των Πρεσπών και την Μακεδονία εξαπέλυσε επίθεση και προς την Κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα προδότη, όπως και τον αρχηγό της αξιωματική αντιπολίτευσης αδίστακτο και λαίμαργο για την εξουσία και πως θα προδώσει στο τέλος τον ελληνικό λαό.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Η μεταγραφή του κ. Κατσιαντώνη θα κοστίσει στον κ. Μητσοτάκη. Ο μεν αποστάτης διαπράττει ένα αδίκημα καθώς δεν σέβεται την ετυμηγορία της κοινωνίας. Κι όποιος δίνει στέγη στον αποστάτη είναι κλεπταποδόχος και διαπράττει βαρύτερο αδίκημα.

Η τιμωρίες του κ. Μητσοτάκη, του κ. Τσίπρα θα φανεί στο μήνα των εκλογών.

Θα παρακολουθείτε κάποιες δημοσκοπήσεις. Πρέπει να ξέρετε πως κατασκευάζονται όλες από τον κ. Μητσοτάκη στην προσπάθειά να δείξει πως η Βουλή θα είναι πεντακομματική. Άρα πρέπει να δείξει πως η Ένωση Κεντρώων θα μείνει εκτός.

Θα πρέπει να ξέρει πως το βράδυ της Κυριακής των εκλογών θα χρειαστεί να μου τηλεφωνήσει. Και τότε θα του θυμίσω και τη μεταγραφή Κατσιαντώνη και τις ατιμίες με τις δημοσκοπήσεις.

Επιπλέον ο κ. Τσίπρας ότι κινήσεις έκανε για μεταγραφές, τις έκανε για ψηφιστούν οι Πρέσπες. Πιστεύει πως αν περάσει η συμφωνία των Πρεσπών με δυο προδότες, έναν αποστάτη και δυο από «Το Ποτάμι» θα είναι ο τρόπος που εγκρίνει ο τόπος.

Αυτή η προδοσία δεν θα εγκριθεί από την κοινωνία. Ότι κι αν κάνει το Κοινοβούλιο κι ο κ. Τσίπρας δεν θα περάσει στην κοινωνία. Ούτε τη Μέρκελ και τον Τραμπ να φέρει, ακόμα και τον Θεό να κατεβάσει η Μακεδονία δεν θα προδοθεί και εμπόδιο θα είναι η Ένωση Κεντρώων.

Αυτό να το ξέρει κι ο κ. Μητσοτάκης που είναι έτοιμος κι αυτός να προδώσει τη Μακεδονία και λέει πως δεν συμφωνεί μόνο με τη γλώσσα και την εθνικότητα, χωρίς να κάνει αναφορά στο όνομα, κινδυνεύει να ολοκληρώσει τη βρωμοδουλειά του κ. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης. Εμείς θα ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό πως όποιος κι αν βγει από τους δύο η Μακεδονία θα προδοθεί κι ο μόνος τρόπος για να σωθεί είναι μια ενισχυμένη Ένωση Κεντρώων με είκοσι βουλευτές που θα ακυρώσουν την συμφωνία των Πρεσπών. Αυτοί θα είναι οι όροι μας.

Να ξέρετε πως ο βουλευτής Κατσιαντώνης πριν πάει στη Νέα Δημοκρατία είχε δύο συνεντεύξεις στην εφημερίδα «Έθνος» κι έλεγε πως πρέπει να δώσουμε στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία και τον είχαν έτοιμο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί πίστεψα πως θα πάει κι εγώ.

Τρία πράγματα θέλω να σας πω. Η Λάρισα θα τιμωρήσει τους αποστάτες και τους κλεπταποδόχους. Δεύτερον ο κ. Μητσοτάκης αν πιστεύει πως τέτοιες μεθόδους μπορεί να πάρει Κυβέρνηση είναι αφελής. Δεν γίνεται να λέει μόνο λόγια για φοροαπαλλαγές χωρίς το τρόπο. Γιατί δεν τα έκανε ο κ. Σαμαράς; Το ίδιο κόμμα και το ίδιο δυναμικό ήταν και είναι. Τότε απέτυχαν γιατί τώρα να πετύχουν. Η λαιμαργία για την εξουσία τους ωθεί.

Πρέπει να ξέρετε πως ήταν η δεξιά είναι λαίμαργη είναι κι επικίνδυνη. Ο τρόπος για να της κλείσουμε το δρόμο είναι η Ένωση Κεντρώων. Έχουμε μία αριστερά που έχει γίνει δεξιότερη από τη δεξιά, που είχε προδώσει τα πάντα με τον κ. Τσίπρα κι έναν Μητσοτάκη που είναι αδίστακτος.

Η απάντηση από τη Λάρισα πρέπει να είναι ιστορική. Όχι μόνο ένας βουλευτής από την Ένωση Κεντρώων. Θα περπατήσω όλα τα χωριά της Λάρισας να μάθει η πόλη τι βουλευτή έχει ο Μητσοτάκης που ήταν σε μένα. Ένας άνθρωπος που έλεγε πως πρέπει να δώσουμε το όνομα και τώρα στη Νέα Δημοκρατία λέει το αντίθετο.

Αυτούς τους βουλευτές έχει ο Μητσοτάκης. Ο πατέρας του είχε πει να δώσουμε το όνομα και σε δέκα χρόνια να το ξεχάσουμε. Η Ντόρα μαζί με τον Καραμανλή το 2008 στο Βουκουρέστι πρότειναν το όνομα Μακεδονία και σε παρένθεση το Σκόπια. Αυτή η οικογένεια θα προδώσει όπως κι ο Τσίπρας. Σούζα θα είναι κι αυτός μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία και προδώσει το λαό.

Μπροστά μας έχουμε ένα Τσίπρα κι έναν Μητσοτάκη που είναι άχρηστοι»!

Δείτε εικόνες από τα εγκαίνια:

Φωτό: Άλεξ Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης

Βρείτε μας