«Μαγικό» Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν στη Λάρισα! Το κοσμικό γεγονός της χρονιάς με ιερό σκοπό

Χριστουγεννιάτικο δείπνο και χορός το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρισα. Μια εορταστική βραδιά γεμάτη… μαγεία αλλά και φιλανθρωπία!

Και φέτος την παραμονή των Χριστουγέννων όλη η πόλη ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και θα είναι εκεί, στο Village Garden για το πιο glamorous γεγονός της χρονιάς που φεύγει στη Λάρισα με ιερό σκοπό. Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Λάρισας παραθέτει δείπνο και χορό τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων στο Village Garden.

Συμμετέχουν η Σοπράνος Έλενα Γκατζά, ο γνωστός Έλληνας μάγος Sankaran και η Σχολή Χορού Burn Τhe Floor. DJ Λάμπρος Μπλέκος. Θα είναι μια λαμπερή βραδιά μαγείας, ψευδαισθήσεων και με Christmas Dance Show!

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τη δωρεάν φιλοξενία οικονομικά αδύναμων ογκολογικών ασθενών σε ξενοδοχεία της πόλης μας (voucher διαμονής ), τη δωρεάν σίτιση ( food tickets ) ενώ από το 2019 το δίκτυο στήριξης  της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας επεκτείνεται με voucher ψυχολόγων , νοσηλευτών και φυσιοθεραπευτών!

Ραντεβού το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στο Village Garden… Christmas Gala 2018 στη Λάρισα!

 

*Xορηγός επικοινωνίας «Τι Νέα Λάρισα;»

Προσκλήσεις διατίθενται από το κοσμηματοπωλείο Πλίτση (Κούμα 19) ως την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας