Ανοιχτή συζήτηση συγγραφέων και αναγνωστών με αφορμή «Το άνθος της ζωής» της Ιωάννας Γκανέτσα

«Το άνθος της ζωής» (Εκδόσεις ΝΙΚΑΣ) της συγγραφέως Ιωάννας Γκανέτσα ανθίζει λογοτεχνικά εν μέσω χειμώνα και εορτών και περιμένει τους συγγραφείς και φίλους του βιβλίου σε μια συνάντηση χωρίς τύπους ή τίτλους, μόνο καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο χώρο του βιβλιοπωλείου «Γραμμή» στην Ολύμπου 25 οι παλαιότεροι και νεότεροι συγγραφείς:

Ζωή Αργύρη, Κατερίνα Βασδέκη, Λίνα Βαλετοπούλου, Εύη Γίτσα, Δέσποινα Γκουτζολίκα, Αγγελική Δαφτσίδου, Γιάννης Ζαραμπούκας, Βασίλης Καραναστάσης, Άγγελος Μανουσόπουλος, Αγγελική Μανούσου, Χρύσα Μαστοροδήμου, Άννα Μιχίδη, Σοφία Νέμα, Έλενα Σαλιγκάρα και ο Άγγελος Πετρουλάκης.

Δίνουν ραντεβού, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να γνωρίσουν το βιβλιόφιλο κοινό της Λάρισας, να μιλήσουν για «Το άνθος της ζωής» και τα όσα πραγματεύεται αλλά και να κινηθούν στα λογοτεχνικά μονοπάτια που κάθε ένας τους περπατά.

Τη βραδιά συντονίζει ο δημοσιογράφος Λεύτερης Παπαστεργίου, συμμετέχει η δημοσιογράφος Ελευθερία Τζανακούλη και σχολιάζει η Βασιλική Παπαθανασίου.

Η βραδιά είναι ανοιχτή σε όλους συγγραφείς και αναγνωστικό κοινό.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας