«Δυναμώνει» η Ρένα Καραλαριώτου – Στήριξη από πρώην μέλη της «Νέας Λάρισας» (ΦΩΤΟ)

Τη στήριξη στη Ρένα Καραλαριώτου εξέφρασαν σήμερα στελέχη και μέλη που αποχώρησαν από τη δημοτική παράταξη «Νέα Λάρισα» ενόψει των δημοτικών εκλογών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξενοδοχείο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ».

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αγορίτσας, ενώ στην αίθουσα βρισκόταν και η Ρένα Καραλαριώτου που τους ευχαρίστησε για τη στήριξη στο πρόσωπό της, εκφράζοντας παράλληλα και την αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος για να πάει προς τα εμπρός η Λάρισα.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε: «Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Άκουσα εδώ σημαντικά πράγματα για τον κοινό μας αγώνα. Πριν από λίγες εβδομάδες μαζί με το Θανάση Μαμάκο αποφασίσαμε να πορευθούμε μαζί. Στόχος μας είναι το καλό της πόλης και των πολιτών. Είδαμε πως ότι μας ενώνει είναι πιο σημαντικό.

Σήμερα η ενωτική αυτή προσπάθεια μεγαλώνει. Αυτή η πλατιά συμμαχία μεγαλώνει συνεχώς κάθε μέρα. Είναι γνωστό πως η Νέα Δημοκρατία μας στηρίζει. Στο δικό μας ψηφοδέλτιο δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορές. Θα δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο νίκης. Η πόλη άλλωστε είναι πάνω απ’ όλα και δεν υπάρχουν χρώματα.

Τις επόμενες ημέρες θα προσεγγίσουμε το κόσμο για να πάρουμε τις απόψεις του. Εμείς πρέπει να αξιοποιήσουμε ότι έχουμε και η Λάρισα έχει σπουδαίους επιστήμονες. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Οι ομάδες είναι αυτές που φέρνουν τη νίκη. Έτσι θα κάνουμε τη Λάρισα μία πόλη που πετυχαίνει και διακρίνεται».

Νωρίτερα είχαν μιλήσει για τη κίνηση στήριξης οι Μάριος Ξηρομερίτης που είπε: «Είμαστε σε ένα δύσκολο, αλλά ευχάριστο σταυροδρόμι. Σήμερα είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα πως η δημοτική αρχή αλλάζει και να δούμε τη πρώτη γυναίκα στη Λάρισα δήμαρχο. Εμείς ας είμαστε ένα κομμάτι της νίκης αυτού του παζλ».

Για την απόφαση στήριξης μίλησε ο Γιώργος Γουμενόπουλος λέγοντας: «Ήμασταν υποψήφιοι με κάποιον άλλο συνδυασμό κι είμαστε εδώ σήμερα αποφασίζοντας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη Ρένα Καραλαριώτου».

Την εμπιστοσύνη του έδειξε κι ο Βασίλης Βασιλόπουλος: «Η παρουσία την κ. Καραλαριώτου στα κοινά απέδειξε πως έχει τη γνώση. Έχοντας δει τη μπορεί να κάνει, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αλλαγή σελίδα στη πόλη.

Ενώ τέλος, ο Νίκος Μπέτσιος αναφέρθηκε στην ενωτική διάθεση που υπάρχει: «Είμαστε εδώ με καθαρά ενωτική διάθεση. Έχουμε αποβάλλει το σύνδρομο του «διαίρει και βασίλευε». Η πόλη μας έχει μέλλον και πρέπει να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ».

Το κάλεσμα της Ρένας Καραλαριώτου δόθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη στις 19.00 στο ξενοδοχείο Imperial όπου θα συγκεντρωθούν τα μέλη που την στηρίζουν για να συζητήσουν για τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:

Φωτό: Άλεξ Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης

Βρείτε μας