Σάστισαν οι πελάτες παμπ στο Λονδίνο: Ξαφνικά μπήκαν μέσα Κέιτ και πριγκίπισσα Σάρλοτ, για να πάνε τουαλέτα

Μια απροσδόκητη επίσκεψη σε μία παμπ του νότιου Λονδίνου έκανε πρόσφατα η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, με την μητέρα της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μικρή πριγκίπισσα έκανε μια στάση στην παμπ «The Phoenix» προκειμένου να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, καθώς δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο, όσο διέσχιζαν πολυσύχναστο δρόμο.
Μια στάση σε παμπ για να κάνει την ανάγκη της, έκανε η Κέιτ Μίντλετον με την Σάρλοτ

Μια στάση σε παμπ για να κάνει την ανάγκη της, έκανε η Κέιτ Μίντλετον με την Σάρλοτ

Οι πελάτες και το προσωπικό της παμπ φυσικά, ξαφνιάστηκαν από την απροσδόκητη επίσκεψη με κάποιον να λέει: «Αυτό μας δείχνει πως και οι βασιλικοί είναι όπως κάθε άλλη οικογένεια. Όταν τα παιδιά σου πρέπει να πάνε στην τουαλέτα, τότε πρέπει να πάνε».

Η 3χρονη πριγκίπισσα πήγε μαζί με την μητέρα της, την δούκισσα του Κέμπριτζ που της κρατούσε το χέρι. Λίγα λεπτά νωρίτερα, μία ντετέκτιβ της βασιλικής Ομάδας Προστασίας, είχε μπει στην παμπ για να ελέγξει τις τουαλέτες.

Η Μάγκι ΜακΚίνεϊ, μια τακτική πελάτης της οικογενειακής παμπ, δήλωσε στην Daily Mail πως «καθόμουν στην συνηθισμένη μου θέση, όταν κοίταξα έξω και είδα την Κέιτ Μίντλετον με την κόρη της, την Σάρλοτ. Το μικρό παιδί μπήκε στο μαγαζί μαζί με την μαμά του, πήγε στην τουαλέτα και μετά έφυγαν. Δεν έκατσαν πάνω από 10 λεπτά. Κάποιος μπήκε πρώτα μέσα και ρώτησε αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα κορίτσι την τουαλέτα και στη συνέχεια ήρθαν. Φαινόντουσαν πολύ καλές, πολύ φυσιολογικές. Η πριγκίπισσα Κέιτ της κρατούσε το χέρι. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν όπως κάθε κοριτσάκι».
Η μικρή δεν μπορούσε να κρατηθεί και σταμάτησαν σε μια οικογενεαική παμπ

Η μικρή δεν μπορούσε να κρατηθεί και σταμάτησαν σε μια οικογενεαική παμπ

Ένας άλλος τακτικός πελάτης, δήλωσε: «Πήγαινα στην παμπ όταν είδα την δούκισσα του Κέμπριτζ να βγαίνει από ένα μαύρο Range Rover που ήταν παρκαρισμένο σε έναν πλαϊνό δρόμο. Στη συνέχεια, βγήκε η κόρη της Σάρλοτ και περπάτησαν προς την παμπ. Ένας άνδρας με κοστούμι στεκόταν δίπλα στο αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Ένας τρίτος αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το πώς οι αξιωματικοί προστασίας παρέμειναν στο μπαρ για να περιμένουν την μητέρα και την κόρη.

Η παμπ «The Phoenix»

Η παμπ «The Phoenix»

«Μία αστυνομικός μπήκε πρώτα μέσα και έλεγξε τις τουαλέτες. Στη συνέχεια, μπήκε η δούκισσα του Κέμπριτζ κρατώντας από το χέρι την Σάρλοτ. Το μικρό κορίτσι μπήκε στην τουαλέτα και μετά έφυγαν. Η αστυνομικός καθόταν δίπλα στο μπαρ, όσο ήταν στην τουαλέτα και προειδοποίησε τους πελάτες να μην τραβήξουν καμία φωτογραφία. Κανείς δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε μέχρι που κάποιος αναγνώρισε την Κέιτ. Είχαν παρκάρει το αυτοκίνητό τους έξω. Υπήρχαν κι άλλοι αστυνομικοί μέσα στο όχημα. Αλλά μόνο μία ήρθε στην παμπ».

Φωτογραφίες: Splash News

Πηγή:  iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας