Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια ευτυχισμένη και ερωτευμένη γυναίκα

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός μετά τον ερχομό της δεύτερης κόρης της πριν από μερικές ημέρες βιώνει την οικογενειακή ευτυχία έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα της ζωής της και πατέρα των παιδιών της.

Η Πηνελόπη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφίας της ίδιας και του Φώτη λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Η λεζάντα που συνοδεύει το εν λόγω ασπρόμαυρο στιγμιότυπο αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά της για το άλλο της μισό.

View this post on Instagram

Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε η @mariadelakou λίγες ώρες πριν έρθει στο φως η δεύτερή μας κόρη. Στο φόντο είμαστε πάλι οι δύο μας φωτογραφημένοι απ τον @mariostheologis λίγο πριν γεννηθεί το πρώτο μας κορίτσι.. Ό, τι ονειρευτηκα και επιθυμησα, το απέκτησα μαζί με τον Φώτη. Και τελικά νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα. Το μαζί. Να θες τα ίδια και να πολεμάς γι' αυτά.. Μαζί. ********************************** #thebenardos #familygoals #9monthspregnant #inlove #husbandandwifeteam

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας