Από «δεξί χέρι» του Περιφερειάρχη πάει για «δεξί χέρι» δημάρχου… (ΦΩΤΟ)

Και μιλαμέ για ΔΕΞΙΟ, όχι αστεία! Αφήνει την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ετοιμάζεται για τις δημοτικές εκλογές…

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος δεν το… «τρώει το γλυκό» με τον πολιτικό του προϊστάμενο Κώστα Αγοραστό. Άλλωστε δεν έχουν περάσει παρά μόνο τρεις μήνες από τότε που ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ζητούσε από τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας να παραιτηθεί, φαντάζομαι την ιστορία με το επεισόδιο του Παπαδημόπουλου με τους αλλοδαπούς εργάτες στα έργα στο κέντρο της πόλης τη θυμόμαστε όλοι… Φροντίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αραιά και που να μας το υπενθυμίζει!

Και να ‘ταν μόνο αυτό… Οι σχέσεις των δύο πολιτικών ανδρών δεν ήταν ποτέ καλές κατά τη διάρκεια αυτών των 4,5 ετών που μεσολάβησαν από την εκλογική νίκη της παράταξης Αγοραστού το Μάιο του 2014. Υποτίθεται πως ο αντιπεριφερειάρχης είναι το «δεξί χέρι» του Περιφερειάρχη αλλά εδώ (μετεκλογικά) Αγοραστός με Παπαδημόπουλο μαζί ούτε φωτογραφία δεν έχουν βγάλει! Αμ το άλλο; Στο ένα κτίριο ο ένας, στο άλλο (αγκυροβολημένος) ο άλλος…

Απ’ τις παλιές, καλές, προεκλογικές εποχές… Μόνο που ο ένας ήταν στη γιγαντοοθόνη!

Και τώρα που ολοκληρώνεται το… μαρτύριο της συνύπαρξης στην περιφερειακή αρχή και για τους δύο, ο μεν Κώστας Αγοραστός συνεχίζει ακάθεκτος στην Περιφέρεια αφού θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης για τρίτη θητεία, ο δε Δημήτρης Παπαδημόπουλος όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να ανηφορίσει προς τα πάτρια εδάφη της Ελασσόνας.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να ‘χει δώσει τα χέρια με τον δήμαρχο Νίκο Ευαγγέλου προκειμένου να είναι στο πλευρό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Προφανώς ο Παπαδημόπουλος θα ΄χει εξασφαλίσει ότι θα είναι το Νο2 στην ιεραρχία στο δήμο Ελασσόνας, «πρωτοπαλίκαρο» πίσω μόνο από τον Ευαγγέλου… Αυτό έλειπε, κοτζάμ αντιπεριφερειάρχης μόνο ως «δεξί χέρι» δημάρχου θα μπορούσε να πάει! Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα του Παπαδημόπουλου είχε ακουστεί μέχρι και για υποψήφιος δήμαρχος στην Ελασσόνα, ωστόσο προφανώς επικράτησε μέσα του η ενωτική διάθεση…  Και ως είθισται στην πολιτική, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα!

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας