Μουτσινάς: Όλη η αλήθεια για τον Ant1 και τη συνεργασία του με τον Αρναούτογλου!

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή που παρουσιάζει στο «Open», αλλά και τι βλέπει ο ίδιος στην τηλεόραση. Τι είπε ο παρουσιαστής στο «People»:

Μιας που μιλήσαμε για όλες τις συνεργασίες σου, είχε γραφτεί πως αρχικά ο ΑΝΤ1 σου είχε προτείνει να συμπαρουσιάσεις το Nomad’s με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου…

Το διάβασα και εγώ τότε, αλλά δεν μου έγινε ποτέ μια τέτοια πρόταση από το κανάλι. Θα ήθελα πολύ να δουλέψουμε ξανά με τον Γρηγόρη, αλλά δεν μου έγινε τέτοια πρόταση.

Επιστροφή στο τώρα: Κάνεις μια εκπομπή, το «Για την Παρέα» στο Open, που βασικά σχολιάζει την τηλεόραση. Εσένα τι σου αρέσει να βλέπεις στην τηλεόραση;

Γενικά δεν βλέπω πολύ. Συνηθίζω όμως να βλέπω σειρές και κάποια ριάλιτι, όπως το Greece’s Next Top Model και το Project Runway μάλιστα έχω παρακολουθήσει αρκετά και το ξένο. Μου αρέσει που έχει δημιουργία, φωτογραφίσεις και ταυτόχρονα μου αρέσει και το κομμάτι του ριάλιτι, που έχει ένα διαφορετικό ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, όμως, στην τηλεόραση βλέπω σίριαλ γιατί από εκεί εμπνέομαι και για τη δουλειά μου. Αυτό τον καιρό ξαναβλέπω τα Φιλαράκια. Τώρα μάλιστα που σκηνοθετώ στο θέατρο κωμωδία, επιλέγω να παρακολουθώ κάτι ανάλογο γιατί μου ξυπνάει τα πάντα στον εγκέφαλο.

Πηγή: youweekly.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας