Ο Διαμάντος «κλείνει το μάτι» στο ΚΙΝΑΛ για το δήμο Λαρισαίων! Αλλά αυτοί (κάνουν πως) δεν τον «βλέπουν»…

Ο Ντίνος Διαμάντος όπως όλα δείχνουν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αυτή τη φορά όμως ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Νέας Λάρισας» δεν θα έχει στο πλευρό του κάποια από τα σημαντικότερα στελέχη που φιγουράριζαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του το 2014… Όπως τον πρώτο τότε σε σταυρούς για τη «Νέα Λάρισα» Μάριο Ξηρομερίτη που έχει κουνήσει στον Ντίνο το μαντήλι εδώ και καιρό! Αλλά και οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ζιαζιά και Χρήστος Αγορίτσας φαντάζει δύσκολο να είναι ξανά μαζί του, από τη στιγμή που τα βρήκαν Καραλαριώτου-Μαμάκος και η ΝΔ εμφανίζεται ενωμένη(;) με στόχο να ξαναπάρει το δήμο από τα χέρια του Απόστολου Καλογιάννη.

Αν λοιπόν επιβεβαιωθεί το σενάριο που μοιάζει το πιθανότερο και χάσει τους («γαλάζιους») συμβούλους του, την ώρα που ο ίδιος έχει αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ και το κόμμα μάλλον τον έχει ξεγράψει, τι υπάρχει στον ορίζοντα για τον Διαμάντο;

Το Κίνημα Αλλαγής! Σύμφωνα με πληροφορίες όσο το ΚΙΝΑΛ δεν βρίσκει τον εκλεκτό για να κατεβάσει ως υποψήφιο στο δήμο της Λάρισας, ο Ντίνος Διαμάντος τρέφει ελπίδες και καλοβλέπει το ενδεχόμενο στήριξης  από την Φώφη. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα πήγες από το ΚΙΝΑΛ λένε πως φλερτάρει πολιτικά με το κόμμα και επιχειρεί να ρίξει γέφυρες σε υψηλόβαθμα τοπικά στελέχη… Ωστόσο απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν «ψήνονται» με την ιδέα τα «συντρόφια»! Και παρά το γεγονός ότι ο Διαμάντος βολιδοσκοπεί, οι του ΚΙΝΑΛ σφυρίζουν αδιάφορα…Προς το παρόν τουλάχιστον αλλά «χλωμό» να αλλάξει κάτι!

Όπως και να ‘χει πάντως, στις εκλογές του Μαϊου ο Ντίνος Διαμάντος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Μένει να δούμε αν και πόσο ανεξάρτητος θα είναι τότε… Προφανώς αυτό θα φανεί και από τα πρόσωπα που θα συστρατευθούν μαζί του στο ψηφοδέλτιο.

ΥΓ: Όπως το πάνε πάντως εκεί στο Κίνημα Αλλαγής, στο τέλος δεν θα βρουν υποψήφιο για το δήμο Λαρισαίων… Εκτός και αν κάποιοι στο κόμμα αυτό επιθυμούν! Άλλο που δεν θέλει και ο Καλογιάννης…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας