Αυτή είναι η «πρώτη κυρία» της Τσεχίας που κάνει τους άνδρες να παραμιλάνε (ΦΩΤΟ)

Η σύζυγος του πρωθυπουργού της Τσεχίας σαρώνει στο Instagram με φωτογραφίες με μαγιό από Μύκονο και Κάπρι. Μια σταρ του Instagram, που τυχαίνει να είναι και Πρώτη Κυρία! Η 44χρονη Μόνικα Μπαμπίσοβα είναι η Πρώτη Κυρία της Τσεχίας και το προφίλ της στο Instagram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στη χώρα της.

Η Μπαμπίσοβα ζει με τον Τσέχο Πρωθυπουργό, Αντρέι Μπάμπις, για πάνω από 20 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, αλλά παντρεύτηκαν το 2017. Υπήρξε μάλιστα γραμματέας του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι βρέθηκε στο Παρίσι για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου συγκεντρώθηκαν οι ηγέτες των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών με τις συζύγους και τους συντρόφους τους.

Από την εκλογή του Μπαμπίσοβ στην πρωθυπουργία το Δεκέμβριο του 2017, η Μόνικα έχει αυξήσει κατακόρυφα τους followers της στο Instagram. Και ο λόγος είναι φανερός. Οι αναρτήσεις της με τις φίλες της σε εξωτικές τοποθεσίες, τα ποστ με μαγιό σε κότερα και οι εμφανίσεις της στην κουζίνα να μαγειρεύει έχουν συγκεντρώσει δεκάδες likes.

Πηγή: Ethnos.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας