Εξαπατά καταναλωτές για να κάνει ζημιές… στα μπουζούκια 26χρονος Λαρισαίος

Παλιός γνώριμος των φυλακών ο 26χρονος Λαρισαίος, ο οποίος στο παρελθόν μάλιστα είχε προφυλακιστεί για κακουργηματικές απάτες.

Ο τρόπος δράσης του είναι η εξαπάτηση των καταναλωτών ανά την Ελλάδα. Βάζοντας ψεύτικες αγγελίες στο διαδίκτυο και στο Facebook προσελκύει τα ανυποψίαστα υποψήφια θύματά του. Το δέλεαρ είναι συνήθως smartphone ακριβά, υπολογιστές (laptop), tablet καθώς και πακέτα ταξιδιών σε χαμηλές τιμές.

Έτσι ο ανυποψίαστος καταναλωτής την «πατάει» αφού πιστεύει ότι πρόκειται για ευκαιρία και προβαίνει στην αγορά αυτών μέσω πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας. Το ζήτημα όμως είναι ότι ποτέ δεν παραλαμβάνει τα προϊόντα και τα χρήματα πηγαίνουν στην τσέπη του προαναφερόμενου επιτήδειου.

Με αυτόν τον τρόπο ο νεαρός Λαρισαίος απατεώνας αποκομίζει μεγάλα χρηματικά ποσά εκμεταλλευόμενος συνανθρώπους μας. Χαρακτηριστικό δε είναι ότι αναστενάζουν οι νυχτερινές πίστες της Λάρισας αφού ως θαμώνας με αδυναμία στις… καταστροφές, επιδίδεται σε ανελέητο λουλουδοπόλεμο-πιατοπόλεμο. Οι λογαριασμοί πάντα μεγάλοι, αφού το χρήμα ρέει άφθονο. Το πάθος του για τα μπουζούκια είναι τόσο μεγάλο που ξοδεύει κάθε εβδομάδα εκατοντάδες ευρώ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλά κακουργήματα και αργά η γρήγορα θα βρεθεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης για να δικαστεί για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Ήδη πάντως για διαδικτυακές απάτες γίνεται ενημέρωση στο κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν πραγματοποιούν αγορές μέσω του internet, γιατί δυστυχώς οι απατεώνες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, τη στιγμή που και στην Μακεδονία έχουν υπάρξει αντίστοιχες καταγγελίες.

Πηγή: grevenalike.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας