Αυτή τη δεκαετία της ζωής μας έχουμε τους καλύτερους οργασμούς

Ο αστικός μύθος λέει ότι η καλύτερη ηλικία για να απολαύσει μια γυναίκα το σεξ είναι αυτή ανάμεσα στα 30 -35, καθώς τότε νιώθει πιο δραστήρια και δεν έχει ακόμη δημιουργήσει οικογενειακές υποχρεώσεις. Ωστόσο, όταν μιλάμε για το πότε μία γυναίκα νιώθει πιο ελκυστική και πότε απολαμβάνει περισσότερο έναν οργασμό, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Όπως μας πληροφορεί πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εφαρμογή, Natural Cycles, σε δείγμα 2.600 γυναικών, οι γυναίκες απολαμβάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους στην ηλικία των 36 ετών και άνω.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δέχθηκαν ερωτήσεις σχετικά με το πόσο ελκυστικές νιώθουν και πόσο απολαμβάνουν το σεξ.

Οι απαντήσεις τους αναλύθηκαν σε τρεις ηλικιακές ομάδες. Τη νεότερη (κάτω των 23 ετών), τη μέση (23-35) και τη μεγαλύτερη (36 ετών και άνω).

Όταν ερωτήθηκαν για το κατά πόσο νιώθουν, σεξουαλικά, ελκυστικές, η μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα ήταν η πιο σίγουρη και με την περισσότερη αυτοπεποίθηση, καθώς οκτώ στις 10 δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι.

Αντίθετα, μόνο τέσσερις από τις 10 γυναίκες της μέσης ομάδας αισθάνονταν ελκυστικές και επτά από τις 10 γυναίκες, ηλικίας κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες με την εμφάνισή τους.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες, επίσης, σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σ’ ότι αφορά την κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς, έξι στις 10 (σχεδόν) ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς, ενώ η αντίστοιχη απάντηση και για τις δύο άλλες ηλικιακές ομάδες ήταν μόλις πέντε στις δέκα.

Η εκπρόσωπος της Natural Cycles, Amanda Bonnie, δηλώνει: «Τα αποτελέσματα της έρευνας στέλνουν ένα πραγματικά θετικό μήνυμα για εμάς… Καθώς μεγαλώνετε και γνωρίζετε καλύτερα το σώμα σας, μπορείτε να απολαύσετε μια πιο ευχάριστη σεξουαλική ζωή και να αισθάνεστε πιο σίγουρες για τον εαυτό σας».

Πηγή: marieclaire.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας