Αγωγή κατά Novartis καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στην κατάθεση αγωγής σε βάρος της εταιρείας Novartis προχωρεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει αποστείλλει εξώδικο στην εταιρεία, με το οποίο της ζητούσε να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι έχει χρηματιστεί.

Συγκεκριμένα, στο εξώδικο ανέφερε ότι «σας καλώ εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επίδοση της παρούσης , ήτοι έως την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 , να λάβετε δημόσια θέση αναφορικά με τα δυσώδη λήμματα που παροχετεύουν στην κοινωνία οι συκοφαντικοί κρουνοί των πολιτικών μου αντιπάλων περί δήθεν χρηματισμού μου από την εταιρία σας. Σας δηλώνω ότι εάν δεν τοποθετηθείτε δημόσια εντός της τασσόμενης προθεσμίας , η στάση σας αυτή θα θεωρηθεί ότι συνδράμετε άμεσα τους συκοφάντες μου άλλως με συκοφαντείτε και σείς δια της παραλείψεως σας να αποκαλύψετε την αλήθεια και κατά συνέπεια θα προσφύγω ενώπιον των αρμοδίων αρχών για άρση της προσβολής της προσωπικότητάς μου και χρηματική ικανοποίηση για την τεράστια ηθική βλάβη που μου προκαλείτε».

Η διορία πέρασε και όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης θα προχωρήσει στην κατάθεση αγωγής υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη εταιρεία «τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και με διασύρει». Όπως είπε, θα πάει την υπόθεση στο δικαστήριο και εκεί η εταιρεία θα κληθεί να παρουσιάσει ό,τι στοιχεία έχει προκειμένου να γλιτώσει από τα δύο εκατ. ευρώ «που ζητώ ως αποζημίωση».

Πηγή: topontiki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας