Γιατί παραιτούνται συνέχεια οι σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ;

Μέσα σε μερικούς μήνες έχουν παραιτηθεί 7 μέλη της κουζίνας της βασιλικής κατοικίας στη Μ. Βρετανία.

Το προσωπικό έχει εκφράσει πολλαπλώς τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι πολλές φορές δεν προλαβαίνει να κοιμηθεί, καθώς οι υπηρεσίες του απαιτούνται καθημερινά σε διαφορετικές εκδηλώσεις και κατοικίες της βασιλικής οικογένειας.

Οι πρώην εργαζόμενοι της βασίλισσας Ελισάβετ αποδίδουν την παραίτησή τους κυρίως στο φόρτο εργασίας, ο οποίος ήταν αβάστακτος. Επιπλέον, ανέφεραν ότι πολλές φορές δούλευαν υπερωρίες και δεν πληρώνονταν ποτέ γι’ αυτές.

Πηγή από το παλάτι επισήμανε σε βρετανική εφημερίδα ότι μόνο τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι χαοτική, εξαιτίας των υποχρεώσεων της βασιλικής οικογένειας: «Το Μπάκιγχαμ βρίσκεται σε αναταραχή και η διάθεση γίνεται σταθερά όλο και χειρότερη. Επειδή η βασίλισσα το τελευταίο διάστημα μένει πιο συχνά στο κάστρο του Ουίνδσορ, οι σεφ πρέπει να πηγαίνουν εκεί και μετά πίσω στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο πρίγκιπας Κάρολος χρησιμοποιεί το προσωπικό για εκδηλώσεις. Ζητούν επίσης από τους σεφ να βοηθούν στο παλάτι του Κένσιγκτον τον Ουίλιαμ, την Κέιτ και τον Χάρι και να οργανώνουν δείπνα στο παλάτι του Σεντ Τζέιμς».

Πηγή: topontiki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας