Επιβεβαιώθηκε το unsend στο Messenger

Σε προηγούμενο άρθρο, είχαμε αναφερθεί στο γεγονός ότι αυτή η άσπρη μέρα έχει σχεδόν έρθει. Ωστόσο, τίποτα δεν ήταν σίγουρο. Επίσης, είχε ακουστεί πως η δυνατότητα να κάνεις unsend το μήνυμα, θα κρατούσε περίπου 30 δευτερόλεπτα από την στιγμή που θα στελνόταν.

Αρκετά μικρό περιθώριο συγκριτικά με αυτό που προσφέρει το WhatsApp, 1 ολόκληρη ώρα συγκεκριμένα!

Πλέον, επιβεβαιώθηκε ότι η λειτουργία αυτή θα γίνει προσβάσιμη σε όλους και μάλιστα λίαν συντόμως.
Όσον αφορά τη διορία να πατήσεις το πολύτιμο αυτό «κουμπί», αυξήθηκε αρκετά μπορούμε να πούμε. Έτσι, από 30 δευτερόλεπτα – τα οποία άμα έχεις κάνει την κουταμάρα, σου φτάνουν μόνο για να πάθεις μια κρίση πανικού, όχι για να διορθώσεις το λάθος σου – πηγαίνει στα 10 ολόκληρα λεπτά! Ένα κομπλέ χρονικό διάστημα δηλαδή, για να μπορέσεις με ψυχραιμία να πατήσεις το unsend σου.

Άλλα ας το πάρουμε λίγο από την αρχή.

Το νέο χαρακτηριστικό που θα συμπεριλάβει το Messenger οσονούπω, είχε εμφανιστεί πρώτη φορά το 2014, όταν άγνωστοι χάκαραν τα mail της Sony Pictures. Στο Facebook μάλιστα ανέφεραν για το γεγονός πως:

«Αυτές συμπεριέλαβαν τη μείωση του χρόνου διατήρησης των μηνυμάτων του Mark Zuckerberg στο Messenger. Πράγμα που έγινε σε πλήρη συμφωνία με τους νόμους σχετικά με τη διατήρηση των μηνυμάτων.»

Πάντως, κατά πάσα πιθανότητα το Facebook δε θα μοιραζόταν τόσο απλόχερα τη συγκεκριμένη λειτουργία με τους υπόλοιπους χρήστες του Messenger, εφόσον δεν προηγούνταν το σκάνδαλο της Campridge Analytica.

Σε κάθε περίπτωση όμως, εμείς μπορούμε να πούμε πως περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς θα πάει το πράγμα με τη νέα αυτή προσθήκη. Κάτι μας λέει όμως ότι θα σημειώσει τρελή επιτυχία και θα σώσει κοσμάκη και κοσμάκη! Και μόνο το γεγονός ότι πάνω από 1 δισ. άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή αυτή για ανταλλαγή μηνυμάτων, μπορούμε να φανταστούμε πόσα unsend έχουν να πέσουν!

Πηγή: neopolis.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας