Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι τους στην Τουρκία και τα νέο επαγγελματικό βήμα!

Πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Τόσο η γνωριμία τους όσο και η σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια θυμίζει παραμύθι. Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδηκαι την Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έγγαμου βίου τους με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να είναι πολλές και η καθημερινότητά τους γεμάτη, όμως το όμορφο ζευγάρι έχει τον τρόπο να βρίσκει ελεύθερο χρόνο. Τα Σαββατοκύριακα για παράδειγμα είναι η ιδανική ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση μακριά από τη φασαρία και την ένταση της πόλης. Οι δύο τους το γνωρίζουν καλά αυτό και έτσι φροντίζουν να ταξιδεύουν, άλλες φορές εντός Ελλάδας και άλλες φορές εκτός. Όπου και να βρίσκονται πάντως ζουν τον έρωτά τους μέχρι… «τελικής πτώσεως».

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη βρήκε το ζευγάρι στην γειτονική Τουρκία. Η αλήθεια είναι πως μαζί έχουν ταξιδέψει σε πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου, όμως η Κωνσταντινούπολη αποτελεί έναν προορισμό που και οι δύο ήθελαν πολύ να επισκεφτούν. Ωστόσο, δεν πρόκειται απλώς για ένα ταξίδι αναψυχής, καθώς μετά το «Museum of Illusions» ετοιμάζονται για το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Μπορεί κανένας από τους δύο να μην μας ανακοίνωσε επίσημα περί τίνος πρόκειται, όμως η όμορφη Χριστίνα δεν σταμάτησε στιγμή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις βόλτες τους εκεί. Από το πλευρό του ζεύγους Τανιμανίδη δεν γινόταν να λείπουν οι κουμπάροι τους Μαρία Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης. Όλοι μαζί απολαμβάνουν τις ομορφιές της Κωνσταντινούπολης και ζουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Δες φωτογραφίες:

Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου, Χριστίνα Μπόμπα

πηγή: tlife.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας