Το καμπανάκι του Μάξιμου…

Ότι ο Μάξιμος Χαρακόπουλος έχει «καλή χημεία» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι γνωστό. Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι η συμμετοχή του σε συσκέψεις στα κεντρικά της ΝΔ που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Προχθές, λοιπόν, στην εκδήλωση των νεοδημοκρατών για το brain drain, τη φυγή των νέων στο εξωτερικό, ο Μάξιμος, καλωσορίζοντας στη Λάρισα τον καθηγητή του Cardiff Μιχάλη Αργύρου, αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν την προηγουμένη στη σύσκεψη που είχαν στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ για το δημογραφικό.
Ο Λαρισαίος επισήμανε στον χαιρετισμό του τις συνέπειες της φυγής νέων επιστημόνων για το δημογραφικό, το ασφαλιστικό και τους κινδύνους για την οικονομία κα τις συντάξεις. Καθώς είναι και Αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό, ο Χαρακόπουλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.
Η τοποθέτηση του Μάξιμου έκανε εντύπωση, καθώς τόσο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης όσο και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Κυρανάκης έκαναν ιδιαίτερη αναφορά σε όσα είπε ο έμπειρος Θεσσαλός κοινοβουλευτικός. Είναι κι αυτό μια αναγνώριση για το έργο του!
Ο ίδιος, πάντως, συνεχάρη τόσο τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χρήστο Καπετάνο όσο και την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σοφία Ζαχαρή για την ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας