Κούγιας: «Προθεσμία 15 ημερών για προτάσεις πώλησης της ΠΑΕ»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η σήμερα το μεσημέρι πριν την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηροδότο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων ο Αλέξης Κούγιας, με μοναδικό θέμα το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» έβαλα ποσό στο πωλητήριο της ομάδας που κυμαίνεται στα 4.300.000 ευρώ, ενώ θα περιμένει προτάσεις από ενδιαφερόμενους επενδυτές τις επόμενες 15 μέρες και θα πρέπει να ακολουθηθεί μία συγκεκριμένη διαδικασία μέχρι να υπάρξει συμφωνία.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε σχέδιο που υπάρχει από συγκεκριμένα πρόσωπα στη Λάρισα για να τον διώξουν από την ΠΑΕ, μπλέκοντας ακόμα μια φορά τα ονόματα των πρώην ιδιοκτητών, Κωνσταντίνου Πηλαδάκη και Βαγγέλη Πλεξίδα.

Το «σχέδιο» εκδιώξης από την ΑΕΛ

Στην αρχή της ομιλίας του ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια για φύγει από την ΑΕΛ και σ’ αυτή εμπλέκονται ο Κωνσταντίνος Πηλαδάκη και ο Βαγγέλης Πλεξίδας, μαζί με τα μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ υπενθυμίζοντας ακόμα μία φορά τη συνάντηση σε μαγαζί της Γλυφάδας.

Τελευταία σεζόν στο AEL FC ARENA αν…

Φυσικά το θέμα της συνέντευξη κινήθηκε και στο AEL FC ARENA με τον ίδιο να δηλώνει ακόμα μία φορά πως η ομάδα θα αγωνίζεται εκεί έως το Μάιο ξεκαθαρίζοντας πως «δεν πάει άλλο». Μάλιστα ανέφερε πως είτε πρέπει να περάσει το γήπεδο στο κράτος ή στο δήμος, διαφορετικά δεν θα συνεχίσει να πληρώνει το αντίτιμο των 500.000 ευρώ τη στιγμή που άλλες ομάδες πληρώνουν το πολύ το 1/5 αυτών που πληρώνει η ΠΑΕ για τη χρήση του AEL FC ARENA.

Το πωλητήριο, το ποσό και η προθεσμία

Το σημαντικό κομμάτι ήρθε όμως με το πωλητήριο που έθεσε ακόμα μία φορά, δηλώνοντας όμως πως οι ενδιαφερόμενοι έχουν 15 μέρες για κάνουν γνωστή τη πρόθεση αγοράς της ομάδας τους μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια πως θα πρέπει να υπάρξει συνάντηση με τον ίδιο.

Το ποσό που τέθηκε σαν βάση των συζητήσεων ήταν τα 4.300.000 ευρώ, όπως είχε πει και σε προσωπική του δήλωση λίγες μέρες πριν.

Οι δύο… τρόποι πληρωμής

Πάντως τα μετρητά δεν ήταν απαραίτητα για τον Αλέξη Κούγια αν τηρηθούν κάποιοι όροι που ζητά. Έτσι στις δύο… προτάσεις ανέφερε πως δεν θέλει μετρητά αρκεί να τους εκχωρηθούν τα τηλεοπτικά συμβόλαια αυτής της σεζόν και την επόμενης, όπως και τα χρήματα της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα καθώς είναι δικός του παίκτες.

Ενώ η δεύτερη πρόταση ανέφερε ότι, «αν πάλι δεν έχουν λεφτά για να πάρουν την ΠΑΕ, μπορούν να μου δώσουν ένα τόνο χασίς τα Αλβανάκια κι ένα τόνο τυρί ο Πλεξίδας».

Χρήστος Ευθυμίου

Δείτε επίσης

Βρείτε μας