Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν με ενοχλούν τα σχόλια γιατί εγώ ξέρω ποια είμαι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αυτή την περίοδο ένα από τα πρόσωπα που προβάλλονται περισσότερο στην ελληνική τηλεόραση. Η όμορφη Πατρινιά μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Next Top Model έχει δεχτεί πολλά σχόλια για τα όσα έχει κατά καιρούς στα νεαρά κορίτσια που έχουν πάει στο ριάλιτι για να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μόντελιγκ. Η Ηλιάνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, και απάντησε για πρώτη φορά στα όσα έχουν γραφτεί.

– Πριν σε συναντήσω σκεφτόμουν ότι θα μου έλεγες: «Και εγώ έχω πάρει συνέντευξη, δεν είναι κάτι δύσκολο».
«Όντως έχω πάρει συνέντευξη, στην πτυχιακή μου. Είδες; Πέρα από την πλάκα, πράγματι έχω κάνει όσα έχω πει, γιατί τόσα χρόνια είμαι μόνη μου στο εξωτερικό, οπότε έπρεπε με κάποιον τρόπο να γεμίσω τον χρόνο μου. Σε μια ξένη χώρα γνωρίζεις ανθρώπους που σου λένε «θέλεις να κάνεις αυτό;» και εσύ λες «δεν βαριέσαι, γιατί όχι;». Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι όταν μια κοπέλα έρχεται στο show, στην προσπάθεια σου να την κάνεις να νιώσει άνετα και να σου ανοιχτεί της λες «έχω κάνει και εγώ το ίδιο». Ίσως όμως βγήκε. Το αντίθετο ως πρόθεση. Δεν με ενοχλεί όμως, γιατί εγώ ξέρω ποια είμαι.

– Εννοείς ότι βγήκε εγωπαθές.
«Ναι. Δεν με ενοχλεί όμως. Ξέρω ότι δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίληψη και δεν βλέπουμε όλοι τα πράγματα με την ίδια ματιά. Οπότε είναι 100% φυσιολογικό»

– Επιβεβαιώνει λοιπόν τον τίτλο του Chuck Norris του GNTM;
«Δεν το επιβεβαιώνω αλλά… Νομίζω ότι και η Βίκυ έχει κάνει πολλά πράγματα».

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας