Νεοδημοκράτες έτοιμοι για όλα… τα εκλογικά μέτωπα

Έλα να ετοιμάζονται οι  υποψήφιοι… Από δήμο Λαρισαίων και Περιφέρεια Θεσσαλίας μέχρι και τον (πανέμορφο!) δήμο Τεμπών!

Το στιγμιότυπο με τη «γαλάζια» παρέα είναι από την πρόσφατη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας με θέμα τον Πολιτισμό.

Έχουμε και λέμε: μπροστά – μπροστά με το… πορτοκαλοκόκκινο πουκάμισο που βγάζει μάτι ο Ρένος της Ρένας! Στο πλευρό της Καραλαριώτου από τις προηγούμενες εκλογές ο Ρένος Καρυώτης φορτσάρει ήδη εδώ και καιρό για τις επερχόμενες. Όλα δείχνουν ότι ο Φαλανιώτης θα είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο δήμο Λαρισαίων.

Πιο πίσω Απόστολος Μπίλης και Κώστας Δεσπόπουλος, με τον πρώτο να περιμένει (έτοιμος να βάλει το bluetooth!) ακόμη την «προαγωγή» του σε αντιπεριφερειάρχη… Όπως και να ‘χει με τον Αγοραστό ξανά και οι δύο στη μάχη. Ίσως να προστεθεί και ο Μιχάλης Λίταινας στην παρέα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας…

Και τέλος, last but not least, Γιώργος Μανώλης ο αντιπολιτευόμενος! 4,5 χρόνια μάχιμος στο δήμο Τεμπών δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τον Κολλάτο… «Ξεσάλωσε» αντιπολιτευτικά και με τον τρόπο του «καθάρισε» πιθανούς μνηστήρες που εποφθαλμιούσαν τη στήριξη από τη ΝΔ για να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές. Και τώρα ετοιμάζεται για τη… μονομαχία στην κοιλάδα των Τεμπών με τον Κώστα Κολλάτο. Θα πέσουν κορμιά!

Από την εικονιζόμενη εξάδα μόνο ο Αντώνης Ζήλος δεν φαίνεται προς το παρόν να ετοιμάζεται για κάλπη… Ίσως γι’ αυτό και να γελάει περισσότερο!

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας