Ο ένας «γάιδαρος» στη Λάρισα ζήλεψε τον άλλον! Πάνω στη στροφή τα «πέταξαν» τα Ι.Χ… (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα αυτός με το κόκκινο Audi «ξαναχτυπά», πάλι στο ίδιο μέρος στην Τρίγωνη πλατεία λίγες μέρες μετά… Αφού δεν έγινε τίποτα μία φορά, τι πειράζει να γίνει και δεύτερη;

Πάρκινγκ στη στροφή και όποιος δεν μπορεί να στρίψει, να πάει να… κουρευτεί!

Και τα ακατάλληλα παρκαρίσματα στο κέντρο της Λάρισας συνεχίζονται. Πριν από λίγες μέρες οδηγός με αυτοκίνητο που είχε ξένες πινακίδες βρήκε το «καλύτερο» σημείο για να παρκάρει. Δηλαδή πάνω στην στροφή εκεί στην Τρίγωνη Πλατεία στην οδό Μανδηλαρά με Ηλιοδώρου.

Μερικές μέρες μετά «ξαναχτύπησε» παρκάροντας που αλλού; Στο ίδιο ακριβώς σημείο. Άλλωστε αν δεν υπάρξει τιμωρία μία φορά, γιατί να συνετιστεί κάποιος;

Βέβαια αυτή τη φορά, η υπόθεση παρκαρίσματος πήγε ένα βήμα πιο πέρα. Καθώς στην απέναντι γωνία βρήκε θέση για στάθμευση άλλος οδηγός με όχημα που έφερε… ελληνικές πινακίδες για να αποδείχθει πως αν κάποιος δεν έχει οδηγική παιδεία δεν παίζει ρόλο το από που είσαι.

Φυσικά, πλέον οι πολίτες αναρωτιούνται εύλογα που βρίσκεται η δημοτική αστυνομία που «επιτηρεί» τον δρόμο της Μεγάλου Αλεξάνδρου ή ακόμα και η τροχαία για να επιβάλει την τάξη.

Δείτε φωτογραφίες:

Βρείτε μας