Ένας 19χρονος δεξιοτέχνης των decks! Ο Λαρισαίος dj που έκανε το χόμπι του επάγγελμα (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Δαρδιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα! Από μικρός είχε επαφή με τη μουσική και η αγάπη του για εκείνη εκδηλώθηκε πολύ σύντομα.

Είναι μόλις 19 χρονών, και θα τον δείτε στα καλύτερα μαγαζιά της πόλης να ξεσηκώνει τους Λαρισαίους με τις μουσικές του.

Γεννημένος το 1999 ο Δημήτρης ξεκίνησε στα 14 να παίζει μουσική ενώ στα 15 του ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε σε μαγαζί (Μέντα) και στη συνέχεια ακολούθησαν Secret by night, Night, Angels home, Mad city club theater, Buca be summer, Kingsize club, Riverside beach bar,P92 coffee & drinks, Markiss, Cayo.

Η μουσική που παίζει είναι mainstream αλλά προσωπικά του αρέσει πολύ η House και Rnb, καθώς αυτά ήταν και τα πρώτα του ακούσματα.

Παράλληλα ο Δημήτρης έχει στο μυαλό του να ασχοληθεί και με την παραγωγή μουσικής κάτι που έχει σκοπό να ξεκινήσει σύντομα ενώ προς το παρόν η δουλειά του dj αποτελεί χόμπι-επάγγελμα καθώς σπουδάζει φυσιοθεραπεία.

Το πάθος του για τη μουσική τον ωθεί να προχωρά όλο και παραπέρα και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα επόμενα βήματά του.

Της Χριστίνας Ανδρέου

 

Βρείτε μας