Τράβα μπρος και μη σε μέλλει… Το ταξίδι στην Αθήνα και πως έκλεισε ο «γάμος» Ρένας – Μαμάκου

Το αμαξάκι της χαράς! Κάπως έτσι πρέπει να ταξίδεψαν για Αθήνα και τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς το μεσημέρι της Τετάρτης η Ρένα Καραλαριώτου με τον Θανάση Μαμάκο, έχοντας ως συνεπιβάτες τον «προξενητή» Χρήστο Καπετάνο αλλά και τον Μάριο (ο ενωτικός) Ξηρομερίτη.

Οι πληροφορίες μας λένε πως το ντιλ έκλεισε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, εκεί όπου Ρένα και Μαμάκος έδωσαν τα χεριά μπροστά στον πρόεδρο και αμέσως έπεσε η ιδέα να πάνε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα. Ειδοποίησαν μάλιστα και τον Μάριο Ξηρομερίτη που ως γνωστόν είχε δείξει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και κατέληξαν όλοι μαζί τετράδα να ταξιδεύουν οδικώς για Αθήνα. Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά!

Και όταν με το καλό έφτασε το αμαξάκι της χαράς από Λάρισα στην Πειραιώς, εκεί τους περίμενε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης αλλά και ο Κώστας Τζανακούλης ως μέλος της εκλογικής επιτροπής του κόμματος. Τους είπαν λοιπόν οι «δικοί μας» τα καθέκαστα και με τις ευλογίες του «γαλάζιου» γραμματέα επισημοποιήθηκε ο «γάμος» Καραλαριώτου – Μαμάκου για το δήμο Λαρισαίων. Πολύ θα ήθελαν βέβαια να βρουν και τον Κυριάκο  Μητσοτάκη μήπως και έβγαζαν καμιά ΦΩΤΟ για να κάνει ΜΠΑΜ, έλα όμως που ο πρόεδρος έλειπε στις Βρυξέλλεις προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ας είναι, next time…

Οι χαρούμενοι ταξιδιώτες επέστρεψαν από την ξελογιάστρα Αθήνα στη λεβεντομάνα Λάρισα το βράδυ της Τετάρτης, λογικά κατάκοποι αλλά και ευτυχισμένοι. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, έτσι πάνε αυτά στην πολιτική όπως άλλωστε και στη ζωή… Τώρα πια οι δύο δημοτικές παρατάξεις μονιασμένες και με επικεφαλής φυσικά την Ρένα Καραλαριώτου, βάζουν πλώρη για να κερδίσουν το δήμο. Περιμένοντας πάντως και το «παρασύνθημα» από την κεντρική εκλογική επιτροπή της ΝΔ και το νεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για νέα κάθοδο στην Αθήνα. Από μέρα σε μέρα τα νεότερα…

ΥΓ: Πρόταση για όνομα για τη νέα κοινή παράταξη: Λάρισα Νέα Αρχή με το βλέμμα στην Πόλη του Αύριο.

ΥΓ2: Τελικά ο Κώστας Τζανακούλης μάλλον την αλήθεια μας έλεγε τόσα χρόνια… Την Ρένα πρέπει να ψήφισε τη δεύτερη Κυριακή στις εκλογές του 2014. Μωρέ μην μπερδεύτηκε και την ψήφισε και την πρώτη!

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας