Καταγγελία – ΣΟΚ: Άγνωστος με… ανθοδέσμη στη Λάρισα πήγε να αρπάξει ανήλικη έξω από προαύλιο σχολείου!

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα σύμφωνα με όσα καταγγέλει με ανάρτηση της στο facebook Λαρισαία που τυγχάνει να είναι και εκπαιδευτικός, το είδε με τα μάτια της και προφανώς σοκαρισμένη έσπευσε να ενημερώσει και να κινητοποιήσει τους γονείς.

Όπως σημειώνει η καταγγέλουσα ένας άνδρας γύρω στα 55-60 που κρατούσε μια ανθοδέσμη στα χέρια του, γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το προαύλιο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου στην Ανθιμου Γαζή πλησίασε μια ανήλικη και με την πρόφαση να της δώσει τα λουλούδια, επιχείρησε να την αρπάξει από το χέρι!

Δείτε την καταγγελία της Λαρισαίας εκπαιδευτικού που κόβει την ανάσα και σπέρνει τον τρόμο στους Λαρισαίους γονείς…

Με την ελπίδα να εντοπιστεί ο άγνωστος με την ανθοδέσμη πριν συμβεί τίποτα μη αναστρέψιμο!

«Ενημερώνω για περιστατικό που έγινε σήμερα, έξω από το προαύλιο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου, γύρω στις 6.30 το απόγευμα, την ώρα που σχολούσανε κορίτσια από αθλητικές δραστηριότητες.

Άγνωστος άντρας, περίπου 55-60 ετών, κρατώντας…ανθοδέσμη(!!), πλησίασε μια από αυτές που περπατούσε μόνη στο πεζοδρόμιο και της είπε: «Αυτά τα λουλούδια είναι για σένα» ενώ προσπάθησε δίχως επιτυχία, να την αρπάξει από το χέρι 2 φορές. Η μικρή, έτρεξε και κρύφτηκε πίσω από δύο ενήλικες περαστικούς, ζευγάρι. Πέρασε μαζί τους απέναντι κι όταν γύρισε να δει, ο άντρας είχε εξαφανιστεί! Το ζευγάρι, τη ρώτησε εάν ήταν ο μπαμπάς της κι όταν εκείνη αρνήθηκε τρομαγμένη, προσπάθησαν να τον βρούνε στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα η στο προαύλιο, δίχως επιτυχία.

Γονείς, που κινείστε στην περιοχή, ρωτήστε μήπως κάποιος τον έχει ξαναδεί να προσεγγίζει ανήλικα . Με ή δίχως την… ανθοδέσμη! Στην περιοχή των σχολείων/γυμναστηρίων εκεί, κινούνται εκατοντάδες νέα παιδιά κάθε μέρα»!

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας