Εγκαινίασε νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη η Nova (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nova εγκαινίασε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου το νέο της Κατάστημα στην Θεσσαλονίκη(Π. Μελά 37). Ένας από τους ιδιοκτήτες ο γνωστός Λαρισαίος Κώστας Γκουντέλος.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, συνεργάτες και φίλοι που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εμπειρία πελάτη που προσφέρει το ολοκαίνουργιο περιβάλλον των καταστημάτων Nova.

Με τη σταδιακή αναδιαμόρφωση των καταστημάτων της που ξεκίνησε από την Αθήνα και τώρα επεκτάθηκε και στην Θεσσαλονίκη, η Nova δημιουργεί χώρους γεμάτους ψυχαγωγία, επικοινωνία, τεχνολογία και άνεση, με σκοπό τη λειτουργικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η είσοδος του καταστήματος είναι σχεδιασμένη ώστε να θυμίζει, μια πύλη που σε βάζει στον μαγικό κόσμο της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας. Στο εσωτερικό του καταστήματος μια γιγάντια οθόνη «ταξιδεύει» τους επισκέπτες στο πλούσιο αθλητικό, κινηματογραφικό και παιδικό περιεχόμενο της Nova με εικόνα και ήχο υψηλής ευκρίνειας. Υπάρχουν επίσης λειτουργικοί χώροι προσωπικής εξυπηρέτησης, επίδειξης του περιεχομένου καθώς και ξεχωριστός χώρος εξυπηρέτησης των εταιρικών πελατών. Παράλληλα, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με tablet που παίζει παιδικά και μπορούν οι μικροί φίλοι της Nova να απασχολούνται κατά την διάρκεια εξυπηρέτησης των γονιών τους.

Ο κ. Διονύσης Τσίτος, Retail Commercial Executive Director της Forthnet ανέφερε: «Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στην κάλυψη των αναγκών της ελληνικής οικογένειας για ψυχαγωγία και επικοινωνία, καθώς στη Nova ξέρουμε τι θέλουν οι συνδρομητές μας. Ο επισκέπτης των καταστημάτων μας είναι στο κέντρο της προσοχής μας και αυτό αποτυπώνεται πλήρως στην αρχιτεκτονική και τον εξοπλισμό τους, με σκοπό να του προσφέρουμε ένα σύνολο λύσεων για να ζει καλύτερα o ίδιος και η οικογένειά του».

 

Βρείτε μας