Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Ανδρέας Λιόντος

Μόνο ήρεμο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το σκηνικό στην ΑΕΛ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα των «βυσσινί» να βρίσκεται σε μία τεράστια κρίση έχοντας να αντιμετωπίσει γεγονότα σε πολλά επίπεδα, καθώς από χθες το βράδυ αποτελεί παρελθόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Λιόντος.

Έτσι μέσα σ’ όλη τη γενικότερη κατάσταση όπου η ΑΕΛ καλείται να βρει έδρα για τα παιχνίδια της καθώς εγκατέλειψε το AEL FC ARENA, όπως και το «συναισθηματικό άδειασμα» του μεγαλομετόχου που μιλούσε για πωλητήριο, πλέον έρχονται και οι αποχωρήσεις.

Έτσι το βράδυ της Τρίτης παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Αντρέας Λιόντος ο οποίος με επιστολή του στο Δ.Σ.επισημαίνει τα εξής:

«Σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 υποβάλω την παραίτησή μου από πρόεδρος της ΠΑΕ. Οι λόγοι της παραιτήσεως μου είναι προσωπικοί και η απόφαση μου οριστική και αμετάκλητη μετά από περίσκεψη αρκετών μηνών πριν από την σημερινή ημέρα.

Η απόφαση αυτή φέρει το βάρος της ευθύνης της μακροχρόνιας πορείας και προσφοράς μου στην αγαπημένη ομάδα όλων μας την ΑΕΛ. Αδυνατώ από δω και πέρα να λάβω μέρος σε αποφάσεις που θα παρθούν και οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν με αντιπροσωπεύουν όπως και άλλες που πάρθηκαν.

Την απόφασή μου αυτή γνωστοποίησα στους αντιπροέδρους  Παλαιόχωρλίδη Ηλία, Σόφη Νικόλαο και Πουλαράκη Σταύρο και στα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου κύριους Ντελόπουλου Ζήση και Τάκα Γεώργιο τους οποίους για το λόγο αυτό δέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου».

Θυμίζουμε πως χθες το βράδυ, με προσωπική δήλωσή ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως δεν θα παρεξηγήσει κανέναν από την ΠΑΕ όπου θα δηλώσει την παραίτησή του.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας