Συνωμοσία καταγγέλλει ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Καβαδέλλας -Δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας, αντί να εξηγήσει την αλαζονική συμπεριφορά του με την οποία απαίτησε να μπει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τζάμπα, σήμερα στη Βουλή προχώρησε σε παραληρηματικές αναφορές.

Ο κ. Καβαδέλλας έφτιαξε ένα σενάριο συνωμοσίας, λέγοντας ότι σκοπίμως του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ και απαγόρευσαν την είσοδό του, επειδή ο ίδιος ήθελε να καταγγείλει από τα περίπτερα της ΔΕΘ τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ήθελα να καταγγείλω μέσα από τη ΔΕΘ το ξεπούλημα της Μακεδονίας, γι’ αυτό δεν με άφησαν να μπω. Αυτό είναι το παρακράτος», είπε.

Όμως ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων δεν έμεινε εκεί και ζήτησε να παραιτηθεί ο διευθύνων σύμβουλος της έκθεσης, όπως επίσης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων αλλά και η υπεύθυνη που του απαγόρευσε την είσοδο.

«Να παραιτηθεί ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Έκθεσης. Και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. Στο Μιλάνο, όταν είπα ότι είμαι βουλευτής ήθελαν να μου δώσουν μέχρι και ξεναγό. Αυτό είναι το ήθος σας και ο λαϊκισμός σας. Εγώ ζήτησα από τον Βούτση να προστατεύσει τον κοινοβουλευτισμό. Παραβίασε το Σύνταγμα η κυρία που δεν με άφησε να μπω», ισχυρίστηκε ο βουλευτής.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας