Γήπεδο Λάρισας: Aυτή είναι η αλήθεια για την χρήση του AEL FC ARENA

Την δική της απάντηση στα όσα διαδραματίστηκαν για την υπογραφή σύμβασης του AEL FC Arena και της ΠΑΕ το τελευταίο τρίμηνο γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για διάστημα τριών (3) και πλέον μηνών με πρόθεση συνεργασίας,  αναμέναμε την πλευρά της ομάδας ( ΠΑΕ ) να βρούμε δρόμο συνεργασίας  χρήσης του γηπέδου για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε όλο το διάστημα συνεργασίας έχουμε κάνει μεταξύ άλλων σημαντικές οικονομικές υποχωρήσεις ( διάφορες ρυθμίσεις στις συμφωνημένες δόσεις  , αναμονή στα οφειλόμενα, μειώσεις τιμήματος , χορηγίες κλπ) και τεράστια υπομονή πάντα με κριτήριο το καλό της ομάδας , φτάσαμε τελικά σε συμφωνία μετά από σημαντική οπισθοχώρηση του κ Πηλαδακη πραγματοποιώντας  ακόμα μια μείωση του συνολικού τιμήματος .

Στις 6-9-2018 μας στάλθηκε  επιστολή ότι είναι έτοιμοι να υπογράψουν την σύμβαση δηλώνοντας ότι δεν θα φύγουν  ποτέ από το ΑΕΛ FC ARENA .

Την Πέμπτη 13-9-2018 και ενώ φτάσαμε σε συμφωνία αναμέναμε την υλοποίηση αυτής   υπογράφοντας  από κοινού την νέα σύμβαση , ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα να καλύψουν την συμφωνία και παράλληλα μας ζητήθηκε  προσωρινό παραχωρητήριο για τον επερχόμενο αγώνα. Αποδεχτήκαμε  την δέσμευση ότι την Δευτέρα 17-9-2018 θα καλυφτεί το ποσό της προκαταβολής και  το παραχωρητήριο δόθηκε με συμφωνία να λήξει  την επομένη του αγώνα .  Αφού θα καλύπτονταν η    προκαταβολή, την συμφωνημένη ημερομηνία , θα υπογραφόταν και η σύμβαση της επόμενης περιόδου , αντ αυτού μας στάλθηκε  επιστολή περί ΜΗ ενδιαφέροντος  χρήσης  του Γηπέδου και ΜΗ αποχώρησης  από τους χώρους χρήσης  ( γραφεία , εστιατόριο κλπ) δηλώνοντας μας παράλληλα ότι είναι σε ισχύς η παλιά σύμβαση . Σήμερα Τρίτη 18-9-2018 και εντελώς ξαφνικά μας ξαναστάλθηκε  επιστολή ενημερώνοντας μας εκ νέου και ρητά  ότι  δεν υπάρχει ενδιαφέρον χρήσης  του  Γηπέδου  και  θα υπάρξει αποχώρηση από τους χώρους έως τις 22-9-2018  ημέρα Σάββατο .

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η συμφωνία χρήσης για την νέα περίοδο η οποία ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ  ήρθε μετά από μεγάλη οπισθοχώρηση της Γήπεδο και του κ. Πηλαδακη , λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε όλο αυτό το σκηνικό , το Γήπεδο ΑΕΛ FC ARENA θα κλείσει .

Για την Γήπεδο Λάρισας Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λάρισας

Εκ της διοικήσεως

Βρείτε μας