Ζευγάρι έκανε σεξ με τον σκύλο του και το μαγνητοσκοπούσε

Η Τζανέτ Σολάνο και ο Φρεδερικ Μαντσανάρες είναι ζευγάρι. Η Τζανέτ και ο Φρέδερικ έκαναν σεξ και έβαλαν «στο παιχνίδι» και τον σκύλο τους, ένα ακίτα, ο οποίος ονομάζεται Βούδας. Την ώρα που έκαναν σεξ μαγνητοσκοπούσαν ότι συνέβαινε μαζί με το σκυλί. Ο Φρεδερικ μάλιστα είχε δημουργήσει μέσα στο σπίτι έναν εξειδικευμένο πάγκο με κόκκινο μαξιλάρι για να βοηθάει να ακουμπάει το σκυλί και η Τζάνετ κατά τη διάρκεια της πράξης. Χρησιμοποιούσε επίσης ορμόνες τις οποίες έδινε στο σκυλί με ένεση για να αυξήσει τις ορμές του.

Το περιστατικό συνέβη στο Κολοράντο όταν η αστυνομία πήγε σπίτι τους ύστερα από τηλεφώνημα για ενδοοικογενειακή βία. Το οπτικό υλικό έφτασε στα χέρα της αστυνομίας η οποία συνέλαβε το ζευγάρι.

Εκτός από τα κατηγορίες περί κτηνοβασίας, η Τζάνετ και ο Φρέδερικ κατηγορούνται και για κακοποίηση ζώου. Αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Η κτηνοβασία στα ΗΠΑ είναι παράνομη επειδή τα ζώα θεωρούνται από τον νόμο ως ιδιοκτησία και όχι ως αισθανόμενα όντα.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο Φρεδερικ παραδέχτηκε ότι είναι ένοχος, ενώ η Τζάνετ είπε πως ο σύντροφος της την πίεζε να κάνει ότι έκανε.

 

Πηγή: topontiki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας