Δεν ξέχασε τον Γιώργο Μητσιμπόνα ο Κώστας Κολλάτος

Σημαδιακή η σημερινή μέρα για την ΑΕΛ, καθώς σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια ο Γιώργος Μητσιμπόνας έκανε το ταξίδι για το «Κλαμπ του Παραδείσου» Με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Τεμπών, Κώστας Κολλάτος δεν ξέχασε τον αρχηγό της ΑΕΛ και αποχαιρέτησε ξανά τον φίλο του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «21 χρόνια χωρίς να είσαι δίπλα μας φίλε Γιώργο και όμως οι αναμνήσεις είναι ζωντανές.

Το ημερολόγιο έδειχνε 13 Σεπτεμβρίου του 1997 όταν ο Γιώργος Μητσιμπόνας έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη έξω από την περιοχή Γιαννούλη της Λάρισας.

Ο Γιώργος τότε 35 χρονών ποδοσφαιριστής της ”Βασίλισσας του Κάμπου” μετά την προπόνηση μαζί με τον Νίκο Μίχο θα συνόδευαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας ΑΟΔ Λάρισας στον Τύρναβο και από εκεί μαζί με την Α.Ε. Τυρνάβου θα αναχωρούσαν για την Κοζάνη για ένα προγραμματισμένο φιλικό.

Δυστυχώς η μοίρα δεν ήθελε να φτάσουν ποτέ στο προγραμματισμένο φιλικό αγώνα .

Από εκείνη την ημέρα ο αθλητισμός η αγαπημένη μας ομάδα η ΑΕΛ ,οι οικογένεια σου και εμείς οι φίλοι σου μείναμε φτωχότεροι.

Όσο τετριμμένο και αν ακούγεται θα βρίσκεσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας. Όπως η φανέλα σου που βρίσκεται πλέον στην κορυφή θυμίζοντας σε όλους το μεγαλείο του ανθρώπου με τεράστιες δυνατότητες, τόσο αθλητικές όσο και ψυχικές. Άφησες μια πλούσια παρακαταθήκη για όλα τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου .

Θα σε θυμάμαι πάντα θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας