Μια ακόμη τραγική ιστορία από το Μάτι – Το ζευγάρι που χωρίστηκε για πάντα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο

Νέες τραγικές ιστορίες από την κόλαση στο Μάτι έρχονται στο φως μέσα από τη μήνυση που κατέθεσαν χθες 16 συγγενείς θυμάτων, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Αντώνη Φούσσα.

Εκεί περιγράφεται πώς ένα ηλικιωμένο ζευγάρι 80 και 85 ετών εγκλωβίστηκε στη φωτιά με τον ηλικιωμένο να χάνει τη ζωή του.

Το ζευγάρι παραθέριζε στο Μάτι και επιχείρησαν, όταν ξέσπασε η φωτιά, να διαφύγουν. Μπήκαν στο αυτοκίνητο, αλλά σε κάποιο σημείο εγκλωβίστηκαν και πήγαν να βγουν για να γλιτώσουν.

«Η μητέρα μας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και βγήκε έξω, όπως επίσης το ίδιο επιχείρησε και ο πατέρας μας. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε λόγω της μεγαλύτερης φωτιάς από την πλευρά του. Προσπάθησε η μητέρα μας να τον τραβήξει για να βγει από τη θέση του οδηγού αλλά δεν τα κατάφερε. Κάηκαν στο σημείο και οι δύο», με τον άντρα να φεύγει από τη ζωή μερικές μέρες μετά, ενώ η γυναίκα επέζησε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια αργότερα, στη διασταύρωση των οδών Τρίτωνος και Ποσειδώνος στο Μάτι παρέμειναν επί πέντε και πλέον ώρες και ζητούσαν βοήθεια αλλά χωρίς καμία ανταπόκριση ή ενημέρωση από αρμόδιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας