«Δεν θέλω να γίνομαι κακιά…» – Δημοσιογράφος εκνευρίστηκε με το ζεύγος Τανιμανίδη χωρίς… να της πέφτει λόγος

Ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα έγινε το περασμένο Σάββατο και αποτέλεσε σίγουρα το κοσμικό γεγονός της εβδομάδας.

Εδωσε άφθονο υλικό σε όλους να… χαζέψουμε αλλά και να σχολιάσουμε.

Όπως έκανε και η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχολίασε λίγο… άγρια τον γάμο του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, η νεαρή δημοσιογράφος, η οποία είναι κόρη της Μπέσυς Αργυράκη και είναι πιθανό να βρεθεί αυτόν τον χειμώνα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, κριτίκαρε το ζευγάρι γιατί δεν πλήρωσε τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής των καλεσμένων του. Ολα αυτά ενώ η ίδια δεν ήταν καλεσμένη και συνεπώς δεν αντιμετώπισε πρόβλημα για το πώς θα πάει και που θα μείνει.

«Θα ήθελα να πω μια άλλη παράλειψη που θεωρώ ότι είναι πιο σημαντική. Δεν θέλω να γίνομαι κακιά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, όπως όλοι γνωρίζετε. Απλώς θέλω να πω ότι ένας τόσο λαμπερός γάμος, με τόσους πολλούς καλεσμένους, θα ήθελα να έχουν καλυφθεί και τα έξοδα των καλεσμένων. Για να μη νομίζει κάποιος ότι τα λέω τώρα, γιατί θέλω κάτι να πω, να σας πω ότι έχω κάνει και βίντεο στο YouTube και πριν έναν μήνα για αυτό το θέμα», είπε η νεαρή δημοσιογράφος, με μια συνάδελφό της από το ίδιο πάνελ να αντιτίθεται και να της απαντά: «Γιατί να καλύψουν τα έξοδα των καλεσμένων; Όποιος θέλει μπορεί να πάει στον γάμο, όποιος δεν θέλει δεν πάει αν δεν μπορεί».

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν φάνηκε να κάνει βήμα πίσω: «Δεν είναι άσχημο να θες να πας και να μην έχεις τα χρήματα να πας; Τη διαμονή τουλάχιστον. Αυτός που σε καλεί είναι σαν να μη θέλει πραγματικά να πας», με τη συνάδελφό της να της απαντά: «Ο γάμος του κάθε ζευγαριού γίνεται εκεί που αγαπάει το ζευγάρι. Αν τώρα οι καλεσμένοι δεν μπορούν να παρευρεθούν, ΟΚ, δεν μπορούν. Δεν θα αλλάξει η τοποθεσία του γάμου επειδή κάποιος δεν μπορεί να πάει»! Και η Εβελίνα δήλωσε: «Εγώ πραγματικά, αν ήμουν καλεσμένη, νομίζω ότι δεν θα είχα τα χρήματα να πάω. Σας ευχαριστώ που δεν με καλέσατε».

Πηγή:  iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας