Οδηγός σκόρπισε τον πανικό οδηγώντας ανάποδα στην Εθνική Οδό

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί που έτυχε να βρίσκονται περίπου στις 2 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης στο ύψος των τούνελ της Στυλίδας.

Έντρομοι οι οδηγοί που είχαν κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ήρθαν αντιμέτωποι με αυτοκίνητο που κινούνταν αντίθετα για Λαμία μέσα στις σήραγγες.

Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία είχε ειδοποιηθεί ήδη και από την «Κεντρική Οδό» για όχημα που κινούνταν ανάποδα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr to αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στα διόδια της Μαυρομαντήλας και επρόκειτο για ηλικιωμένο οδηγό που προσπαθούσε να φτάσει γρήγορα στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας μπει ανάποδα από τον κόμβο Ραχών.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η γυναίκα του και συνοδηγός, αντιμετώπιζε πρόβλημα πιθανόν από εγκεφαλικό επεισόδιο και φαίνεται ότι πάνω στον πανικό του μπήκε ανάποδα στον κόμβο της Στυλίδας. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Για την άμεση και προπάντων ασφαλή διακομιδή της γυναίκας στο Νοσοκομείο Λαμίας, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων ανέλαβε τις επιπλέον ενέργειες.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας